Problem - Razlučivost zaslona te štekanje PC-a

poruka: 1
|
čitano: 1.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem - Razlučivost zaslona te štekanje PC-a

Računalo mi je spojeno na 2 monitora, točnije LCD TV (40") i monitor (21").

Problem 1: Kada priključim LCD TV na grafičku, desni klik na radnu površinu te Razlučivost zaslona. Kada mi se otvori prozorčić kliknem na Otkrij (kako bi otkrio LCD TV) i tu nastane problem, pojavi se Blue screen i računalo se restarta, kada se restarta tek tada vidim pod Zaslon da je otkrilo LCD TV. Prije mi se to nije događalo, kada bi kliknuo na Otkrij odmah bi mi prikazalo LCD TV bez Blue screen te restart. Neki su mi kazali da je problem u napajanju ali ja mislim da je problem u driveru NDIVIA. Razlog: prije mi je normalno sve radilo na istom napajanju, tek kada sam ažurirao Windows, otkad je stavljen novi driver NDIVIA, tada počinju problemi s Blue Screen.

Problem 2: Dođu kolege, pivica, kokice i naravno udri po Pro Evolution Soccer 2013. E sada, desni klik na radnu površinu > Razlučivost zaslona > Više zaslona: Proširi ove zaslone. Na jednom monitoru radi Google Chrome (Facebook itd.) i Winamp a na LCD TV-u Pro Evolution Soccer 2013. Kako to ide, dvoje igraju PES a treći se zabavlja na npr. Facebooku. Problem je u tome što tada računalo šteka pa ode gajba pive radi živciranja samo tako. Konfiguracija je navedena pod MOJ PC.

Dali ima neko saznanja kako riješiti ta 2 problema?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 12:53 (Inor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice