Problem sa RAM memorijom

poruka: 4
|
čitano: 1.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa RAM memorijom

Ja imam 2x1gb ddr2 transcend  kit 800mhz  i kad s njima pridružin 2gb ddr2 buffalo 800mhz onda se komp nece pokrenit, upali se ali se nece pokrenit, kad izvadinjedan od 1gb modula , sve je normalno. Može netko reći razlog.Očito je da valja ovaj 2gb i ona dva od 1gb jer kad su samo ona dva od 1gb ili jedan od 1gb i ovaj od 2gb , sve je normalno .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa RAM memorijom
Zato sto trebaš uparenu memoriju...
In Control
15 godina
neaktivan
Problem sa RAM memorijom

Trebao bi napisati, koji procesor je na ploci. No najbolje da pogledas u dokumentaciju od ploce i tamo ces pronaci tablicu, koje kombinacije memorije su dozvoljene. Dokumentaciju mozes pronaci sigurno na internetu, kada je nemas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa RAM memorijom
onajkojineznaaznadanezna kaže...

Ja imam 2x1gb ddr2 transcend  kit 800mhz  i kad s njima pridružin 2gb ddr2 buffalo 800mhz onda se komp nece pokrenit, upali se ali se nece pokrenit, kad izvadinjedan od 1gb modula , sve je normalno. Može netko reći razlog.Očito je da valja ovaj 2gb i ona dva od 1gb jer kad su samo ona dva od 1gb ili jedan od 1gb i ovaj od 2gb , sve je normalno .

Zato što neke memorija nisu kompatibilne i moraju biti ista marka i idu u parove. Provjereno.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice