Ja imam 2x1gb ddr2 transcend kit 800mhz i kad s njima pridružin 2gb ddr2 buffalo 800mhz onda se komp nece pokrenit, upali se ali se nece pokrenit, kad izvadinjedan od 1gb modula , sve je normalno. Može netko reći razlog.Očito je da valja ovaj 2gb i ona dva od 1gb jer kad su samo ona dva od 1gb ili jedan od 1gb i ovaj od 2gb , sve je normalno .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebao bi napisati, koji procesor je na ploci. No najbolje da pogledas u dokumentaciju od ploce i tamo ces pronaci tablicu, koje kombinacije memorije su dozvoljene. Dokumentaciju mozes pronaci sigurno na internetu, kada je nemas.
Ja imam 2x1gb ddr2 transcend kit 800mhz i kad s njima pridružin 2gb ddr2 buffalo 800mhz onda se komp nece pokrenit, upali se ali se nece pokrenit, kad izvadinjedan od 1gb modula , sve je normalno. Može netko reći razlog.Očito je da valja ovaj 2gb i ona dva od 1gb jer kad su samo ona dva od 1gb ili jedan od 1gb i ovaj od 2gb , sve je normalno .
Zato što neke memorija nisu kompatibilne i moraju biti ista marka i idu u parove. Provjereno.