Problem sa procesorom

poruka: 7
|
čitano: 1.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

Znam da ste ovo mozda vec negdje vidjeli, imam problema sa procesorom , danas sam stavio novo napajanje i procesor neradi kako treba

Multi CPU: CPU #0 Intel(R) Pentium(R) 5 CPU 2.66GHz, 2663 MHz CPU #1 Intel(R) Pentium(R) 5 CPU 2.66GHz, 2663 MHz

Fizikalne informacije o procesoru: Tip pakiranja 775 Contact LGA Dimenzije 3.75 cm x 3.75 cm

Broj tranzistora 230 milijuna

Tehnologija izrade 7M, 90 nm, CMOS, Cu, Low-K Inter-Layer, High-K Gate, Strained Si

Veličina silicijske pločice 206 mm2

Napon jezgre 1.3 V I/O napon 1.3 V

Standardna potrošnja 95 - 130 W (ovisno o frekvenciji)

Maksimalna potrošnja 130 - 163 W (ovisno o frekvenciji)

Proizvođač procesora:Naziv tvrtke Intel Corporation Informacije o proizvodu http://www.intel.com/products/browse/processor.htm 

Zauzeće procesora: 1. CPU / 1. jezgra / 1. HTT jedinica 0 % 1. CPU / 1. jezgra / 2. HTT jedinica 2 %,

najbitnije je da pogledate ovo zauzeće procesora , znači 2.HTT jedinica radi i kada igram igrice ili bilo što drugo , ali prva HTT jedinica nikada , baš nikada ne mice sa 0%.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 15:34 (robje123).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa procesorom
Napajanje nema veze s time.
Koji windows ?
Sa cime pratis opterecenje cpu? (probaj sa aida64, www.aida64.com).

No ugl. s obzirom na nedostatak detalja, a cini se kao da imas pentium D 805 : ako u task manageru imas 2 jezgre sve je ok s windows dijelom; ako je samo jedna jezgra vidljiva, provjeri ht postavke u biosu.
12 godina
neaktivan
Problem sa procesorom

hvala provjerio sam , sve je bilo ok i onda kada sam flashao bios radi sve normalno . Zahvaljujem :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

temp pratim sa aida 32 , nisu lose po mome misljenu procesor je od 50 do 63 celzijusa, maticna 37 i nekakav aux 59 bude par minuta i onda spade na 29 .

13 godina
protjeran
Problem sa procesorom

pozdrav forumu imam celeron 2.0 ghz i zeljeo bih da kupim p4 od 3.0 ghz e sad me interesuje je li ko čuo za extreme edition jer taj p4 zelim ili da kupim obicni p4 od 3.0 ghz{#}

eveladzic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ziher neces dual core?

uBlowMeBro?
16 godina
informaticar64 kaže...

pozdrav forumu imam celeron 2.0 ghz i zeljeo bih da kupim p4 od 3.0 ghz e sad me interesuje je li ko čuo za extreme edition jer taj p4 zelim ili da kupim obicni p4 od 3.0 ghz{#}

-ovisi koju MBO imaš, tj koji procesor možeš ugradti na tu ploču (možda i flashanje BIOSa).

-vrlo vjerojatno, možeš imati probleme s temperaturama te generacije CPUa, nisu poželjni kao nadogradnja ali su oba jača od tadašnjeg Celerona (ako imaš neki D i sl). Noviji ili najnoviji Celeroni su zapravo bolji izbor ali sve ovisi o MBO (socketu) i koji konkretan CPU je podržan... provjeri na str. proizvođača i po potrebi za BIOS.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice