Problem s office 07

poruka: 3
|
čitano: 979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s office 07

imam problem, pošto sam kupila novi komp..
kupila sam vistu i s tim office home and student 2007, koji se može na tri kompa instalirat. instalirala sam i sve to proradilo, i išla sam printer instalirati na novi komp. i htjela sam ući u word da nešto napišem tek toliko da probam dali će printer raditi i isprintati to.
pokušala sam ući u word, excel i powerpoint i prvo nije htjelo uopće, pisale su poruke nešto slično: tamo gdje se u program files nalaze ti programi, da ili programi nisu napravljeni da rade na windowsima ili imaju neku grešku, neka kontaktiram administratora, tako nešto. tada sam pokušala sa sistem restore prije nego sam instalirala printer, ali ista stvar. tada sam stavila cd od office-a, i kliknula na popravi, i tako jedno par puta, i restartala i sve, ali opet ništa. sada mi treba par min da se otvori word i ostali, i to se otvori preko cijelog ekrana samo komad papira i da pišem na to, bez ijedne alatne trake i svih opcija
i sad što da radim? ako unistaliram to s kompa i ponovno instaliram office, dali se to broji kao da sam već drugi put upotrijebila cd, ili će prepoznati da je to komp na koji sam prvi put instalirala, pa će ostati još dva pokušaja za druge kompove ili ?? Iznenađen

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s office 07
U principu trebalo bi biti ako je dozvoljeno instalirati na 3 računala.

Ako je pak dozvoljeno napraviti 3 instalacije što je manje vjerojatno onda nije OK.

Ali vjerujem da je ono prvo slučaj.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan
RE: Problem s office 07
3 instalacije odnose se baš na 3 različita računala. Na svakom od ta 3 reinstalaciju možeš obaviti onoliko puta koliko uspiješ prije nego instalacijski medij postane previše izgreban upotrebom.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice