Imam jedan problem,nakon instalacije windows 7 ultimate racunalo nece da se ugasi na naredbu suth down samo se restartira,i pojavi se ne neki bluescreen na 1-2 sekunde i opet se upali.Pa ako neko zna u cemu je problem da pomogne.Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što kaže bsod, možeš li poslati minidump, imaš li sve svježe drivere instalirane?
sve draivere imam instalirane.
Što kaže bsod, možeš li poslati minidump,
@ISSO
Nisi odgovorio na ovo sto je kolega pitao?
bsod ?
To sto ti se pojavljiva uslikaj ili prepisi BLUSCREEN
bsod ?
Blue screen of death, moze se desiti iz mnogo razloga u tvom slucaju je najvjerojatnije zbog drivera provjeri jesu li svi kompaktibilni sa windows 7, bilo bi dobro da pogledas u "power managment" postavkama ponasanje racunala kod pritiska na tipku turn off...................
kako cu uslikat kad se pojavi onda kad bi se komp trebao izgasit a on se ponovno pokrene.a prvih nekoliko puta mi se na kon ponivnog paljena pojavljivao prozor sa blue screen eror check ssolution online a vise se nepojavljiva
kako cu uslikat kad se pojavi onda kad bi se komp trebao izgasit a on se ponovno pokrene.a prvih nekoliko puta mi se na kon ponivnog paljena pojavljivao prozor sa blue screen eror check ssolution online a vise se nepojavljiva
Fotic!
TERMINAL_SERVER_DRIVER_MADE_INCORRECT_MEMORY_REFERENCE
Instaliraj nove drivere za grafičku karticu. Preuzimanje novih