Problem sa displayom

poruka: 10
|
čitano: 2.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ptoblem sa displayom

Pozdrav svima i sretna Nova,imam laptop hp 6735b nekih 15dana,star je 6 mjeseci ali ga nisam ja koristio,drugi dan kad sam ga dobio mi je počeo javljat problem sa hdd-om,inače komp je bio pun pjesama jer je prijašnji vlasnik bio glazbenik,pa sam odlučio da instaliram nove windose,to mi je frend napravio i promjenio je taj hard,reko mi je da imam problema sa grafičkom,naime ne upali mi se svjetlina na zasonu kakva bi trebala biti,vidim na ekran al nije normalna svetlina,dosta je slabija,taj frend mi je reko da mi je grafička u kvaru,al meni izgleda ko da je nešto drugo,jer kad se vrati prava svjetlina sve je normalno i nema nikakvih problema,al se onda poslije opet smanji svjetlina na zaslonu,jel može mi neko reći u ćemu je problem i kako da to riješim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ptoblem sa displayom
Ivek55 kaže...

Pozdrav svima i sretna Nova,imam laptop hp 6735b nekih 15dana,star je 6 mjeseci ali ga nisam ja koristio,drugi dan kad sam ga dobio mi je počeo javljat problem sa hdd-om,inače komp je bio pun pjesama jer je prijašnji vlasnik bio glazbenik,pa sam odlučio da instaliram nove windose,to mi je frend napravio i promjenio je taj hard,reko mi je da imam problema sa grafičkom,naime ne upali mi se svjetlina na zasonu kakva bi trebala biti,vidim na ekran al nije normalna svetlina,dosta je slabija,taj frend mi je reko da mi je grafička u kvaru,al meni izgleda ko da je nešto drugo,jer kad se vrati prava svjetlina sve je normalno i nema nikakvih problema,al se onda poslije opet smanji svjetlina na zaslonu,jel može mi neko reći u ćemu je problem i kako da to riješim?

Nije grafa.
Otišlo ti je pozadinsko svijetlo,ajmo tako reći.

Ja mislim da ti je  otišla  ili ccfl lampa ili inverter, što se možda i može naći polovno u najgorem slucaju.

Ali probaj ovo odi u control panel-power options-i nastimas koliko ce ti biti osvjetljenje kad radi na bateriji i na kablu.

I jeli ti isto kada ti je na punjacu i na bateriji?

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan
Ptoblem sa displayom

Evo i slika

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ptoblem sa displayom

Ma sve sam isprobao,al  ništa ne pomaže,a jesi siguran da nije matična?Daj mi nade ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ptoblem sa displayom

Odnoso grafička jer je integrirana na matičnu,tak da ak je otišla grafička,mogu lap bacit:/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa displayom

Nije,da je grafa imao bi nekakve crte po ekranu itd.
Ili nebi uopce bilo slike.
Ako posvjetlis lampom u ekran ima li tada slike?

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ptoblem sa displayom
IMVK kaže...

Nije grafa.
Otišlo ti je pozadinsko svijetlo,ajmo tako reći.

Ja mislim da ti je  otišla  ili ccfl lampa ili inverter, što se možda i može naći polovno u najgorem slucaju.

Ali probaj ovo odi u control panel-power options-i nastimas koliko ce ti biti osvjetljenje kad radi na bateriji i na kablu.

I jeli ti isto kada ti je na punjacu i na bateriji?

Slažem se s IMVK. Definitivno ti nije grafička ni matična. Još nešo može bit uzrok, možda je kondezator neispravan(napuhan ili napuknut) tako da manje struje display prima, što uzrokuje manje osvjetljenje.

14 godina
neaktivan
Re: Problem sa displayom

Ma on meni vrati pravo osvjetljenje i bude sve normalno,al onda poslije opet smanji,pa me to iritira.

A kad ga lampom osvjetlim ista je svjetlost samo malo bolje vidim.

Odnijet ću ga na servis pa ćemo vidit,hvala na pomoći.

14 godina
neaktivan
Ivek55 kaže...

Ma on meni vrati pravo osvjetljenje i bude sve normalno,al onda poslije opet smanji,pa me to iritira.

A kad ga lampom osvjetlim ista je svjetlost samo malo bolje vidim.

Odnijet ću ga na servis pa ćemo vidit,hvala na pomoći.

Jel imas garu?

Ako nemas nemoj dati da ti mjenjaju niti maticnu niti grafu zato jer nije.
Kao sto je kolega rekao mozda je samo kondenzator napuhan

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan

Nemam garanciju,ma neću im dati da ništa diraju,samo ću odnijet da provijere

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice