Problem sa blokiranjem programa

poruka: 41
|
čitano: 3.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Problem hitnooo nagrada tko rjesi

Prije par dana pojavio mi se problem kada upalim pc udem u chrome nakon par minuta zaledi se not responding i moram ga na end task izgasiti i kad ponovno udem bude sve normalno tako svaki put kad palim pc. Cistio sam ccleanerom, updato drivere :/  

Cs:go u sred igranja mi zabode zvuk ponavlja stalno isto slika se ne mice i moram restartati pc jer nemogu nista uraditi 

Ko pomogne dajem nagradu samo da rjesim to bar sa cs go 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 19:34 (zivchany).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem hitnooo nagrada tko rjesi

-što je hitno?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
odjavljen
ihush kaže...

-što je hitno?

Što je uopće problem? Post izgleda kao da je netko omanuo glavom po tipkovnici.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
ihush kaže...

-što je hitno?

Što je uopće problem? Post izgleda kao da je netko omanuo glavom po tipkovnici.

necu roman pisat uglavnom kada igram igru i kada surfam na google chromu racunalo zabode i moram ga rr 

16 godina

ha.. čini se malo živčan? :)

no tema je vrlo zanimljiva i smirena.. ono, kao gledaš pejzaže, priroda, ptice, mirna rijeka... idila.

možda jednog dana otkrijemo problem, možda i rješenje.. ili pitanje, možda su u šumici. Do tad idila, izuzezno dobar lijek za živce.

9 godina
neaktivan

Stvarno ne razumjem sta zelis postic sa ovim ...

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nisi nam bas pomogao sa detaljima oko problema. Antivirus mozda?

Rješenje je svakako linux :P

0 0 hvala 0
12 godina
zivchany kaže...

Prije par dana pojavio mi se problem kada upalim pc udem u chrome nakon par minuta zaledi se not responding i moram ga na end task izgasiti i kad ponovno udem bude sve normalno tako svaki put kad palim pc. Cistio sam ccleanerom, updato drivere :/  

Cs:go u sred igranja mi zabode zvuk ponavlja stalno isto slika se ne mice i moram restartati pc jer nemogu nista uraditi 

Ko pomogne dajem nagradu samo da rjesim to bar sa cs go 

Deinstaliraj chrome, nakon deinstalacije pokreni ccleaner i očisti registry, zatim ponovno skini chrome sa neta i instaliraj.

Što se CS:GO tiče, probaj nadograditi drivere za grafu. Nebi bilo loše da napišeš koju konfu imaš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 20:50 (ibme74).
16 godina
odjavljen
zivchany kaže...

necu roman pisat uglavnom kada igram igru i kada surfam na google chromu racunalo zabode i moram ga rr 

Da, pisat ćeš roman jer će te svi ionako samo bosti bezveze - nit si napisao koji windowsi, koja grafička, koji driveri... Apsolutno ništa. Ako se ti nećeš potruditi oko objašnjavanja problema, zašto bi se itko trudio oko odgovora. Smisao foruma je da ti nešto naučiš a i da drugi nauče. Nije ti ovo plaćeni helpdesk.

Sad sjedi, razmisli što te točno muči i lijepo detaljno opiši problem, konfiguraciju i uvjete kad se dogodi.

A ako ti se ne da pisati, postoji univerzalno rješenje. Format C:

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 20:52 (Sum_of_all_fears).
16 godina

pokvarit ćeš idilu.. naslov je bio dovoljan, hitno i nagrada.. (no sad malo izmjenjeno) Obožavam takve naslove, kao s filmom, odmah znaš sadržaj.

Evo čarobna kugla se rebootala.. sad ćemo dalje :) (već ima jedan fix, na ćoravo istina..).

(edit: za autora problema, ne poznajemo se, možda ti zvuči kao zezanje.. bit ću maksimalno pristojan uz pokoju šalu, ako nešto mogu pomoći, vrlo rado.. ali TI si taj koji mora dati konkretne infoe, dok me nagrada nekak ne zanima, dovoljno je zadovoljstvo sama spoznaja da sam nekome pomogao.. ako ništa drugo smirujućim glasom).

Prevedeno? Ako se tebi ne da.. OK. Super. :) PC servis ugooglaš i oni vjerojatno imaju fix.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 20:59 (ihush).
9 godina
neaktivan

sry guys

Maticna: 970 Extreme3
Procesor: AMD Athlon II X2 255
Memorija: 2x2 4gb ddr3 1600 Mhz
Grafika: Sapphire Radeon HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5

windows 7 ultimate x64

antiviruse sam pokreto driver booster takoder sve je updatovano, cclener pokretao cistio cookie ,system care 

znaci sve je radilo do jucer i primjetio sam pise mi u desnom kutu probni nacin rada windows7 verzija 7601

ps. probao sam i vratiti windows od proslog tjedna ali opet je pisalo to probna verzija pa sam vratio opet na staro jer mi se izbrisalo par programa

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 21:23 (zivchany).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa blokiranjem programa

- bilo bi zapravo čudo da sve radi .. očekuj još više/novih problema (ako nastaviš jednakim receptom).

- CC je alat, jednako moguć uzrok problema kojeg imaš.

- driverbooster je smeće.

- MS štiti svoje interese, yogurt se lako skiseli.

a što s npr temperaturama, RAMom, raspoloživim resursima, kvarovima (jer sve se kvari i nabrojenim komponentama je upravo vrijeme da se počnu kvariti.. tj kad je istekla garancija?)..

PC je HardWare+Software. Samo kad je sve 100% (ili više) ispravno, radi. Sve ostalo je 'možda'. Dok determinizam kaže, da će s istim ulaznim parametrima rezultat uvijek biti isti, neovisno koliko puta ga ponovili. Dakle, eliminacijom, potvrdom kvara HWa ili SWa.. možeš izolirati, ne uvjek i popraviti.

prvi moguć fix, reinstall onog SWa koji ti radi probleme, npr video driver, audio driver, chrome, igra.. (bilo što što može nedostajati u reg. ili sys folderu, izgubljeno povratom nekog starijeg stanja..).

edit @post ispod.. srećom nisam ginekolog? :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 21:33 (ihush).
15 godina
neaktivan

Daj ihush - u team viewer i malo vremena i sve rijeseno. Duboko udahni, ispricaj se covjeku, posalji cvijece na adresu i bombonjeru i dobar si :D :D

A sto se tice problem, mislim da si dobro izjebo (ispricavam se) sistem sa backup-ima a i winsi su najvjerojatnije piratski. Format i novi winsi = GG

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

inace racunalo sam uzeo prije 2mj preko njuskala polovno , bilo je problema kod otvaranja control panela i tih opcija pisalo bih prestalo je raditi i tako stalno sad je to ok , al problem je otiso na drugu stranu :D

mislim da nije problem u pojedinacno google chromu ili igri , jer na isti nacin i google chrome mi zablokira i igra.

http://speccy.piriform.com/results/CeQfXGTXwdOWC4tPWcjqQ3E specy stanje ako moze pomoci temperature su okej 

moze li se to odraditi preko tw dogovorio bih se za placanje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 21:57 (zivchany).

0 0 hvala 0
16 godina

gle.. forum ima smisla ako nešto želiš sam, ako tražiš majstora 'sretno'.

15 godina
neaktivan
zivchany kaže...

inace racunalo sam uzeo prije 2mj preko njuskala polovno , bilo je problema kod otvaranja control panela i tih opcija pisalo bih prestalo je raditi i tako stalno sad je to ok , al problem je otiso na drugu stranu :D

moze li se to odraditi preko tw dogovorio bih se za placanje?

Koje placanje sinko, od kad nas je pogodila kriza 2008., nismo se oporavili. Ako ti se moze pomoci, pomoci ce ti se. Ma da ti ovo nebi bila losa prilika za linux (cs radi i na linuxu) + upadnes u svijet developera, naucis neke stvari i onda ce tebe placati da radis + neces morati napustit drzavu. A sto se tice team viewer-a, ako se nitko ne ponudi ja cu kad uhvatim vremena :)

9 godina
neaktivan

moze samo da meni cs:Go radi kako treba moze radit i preko cigli ... neki program za drivere da mi rjesi to da probam scenirat ili nesto

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ihush kaže...

pa dobro ja pokusajem sta mi govorite , ako neko zna konkretno instlirat , reinstlirat windows kako treba ja cu mu platit samo da radi kako treba

16 godina
odjavljen
zivchany kaže...
antiviruse sam pokreto driver booster takoder sve je updatovano, cclener pokretao cistio cookie ,system care 

znaci sve je radilo do jucer i primjetio sam pise mi u desnom kutu probni nacin rada windows7 verzija 7601

ps. probao sam i vratiti windows od proslog tjedna ali opet je pisalo to probna verzija pa sam vratio opet na staro jer mi se izbrisalo par programa

Untisunpora...

1. DriverBooster - smeće

2. Ccleaner - smeće a i cookiji baš nemaju veze sa ovim problemom

3. System care - ne želim niti googlati kaj bi to trebalo biti

4. Probni način rada - Bill hoće da platiš za Windowse.

5. Sysrestore je jedino što si pametno napravio - donekle si eleminirao softverske probleme ali si ih vratio natrag instaliranjem pitaj boga kojih "par programa"

Aj ti lijepo za početak skini neki programčić tipa hwmonitor pa malo prati temperature dok surfaš, igraš nešto.. Vidi da li išta prelazi 60 stupnjeva...

16 godina
zivchany kaže...
ihush kaže...

pa dobro ja pokusajem sta mi govorite , ako neko zna konkretno instlirat , reinstlirat windows kako treba ja cu mu platit samo da radi kako treba

gle.. ako je kvar-HW, tad nema instalacije nečega SW koji će nešto popraviti. (zato ti sum kaže hw-monitor..) a ja nemam živaca pisati sve po redu kao : podesi BIOS, čisti origigi install + format C: .. tek tad možemo nešto, jer tko zna što imaš ispod haube. Tko god ti sad pomogne, rizikuje biti 'krivac' ako se PC više ne upali.. 'bježim'.

-a možda samo treba npr VGA driver.. da bi to znao (prvo ti, pa tek tad mi, jer ona čarobna kugla ne radi), moraš znati nešto o PCju, OSu-win... i pribaviti potrebne alate (boot medije, test.. pa i šarafciger).

9 godina
neaktivan

dobro brisem sve te gluposti instaliram hwmonitor pa sutra javim, ima li jos kakav koristan program

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zivchany kaže...

dobro brisem sve te gluposti instaliram hwmonitor pa sutra javim, ima li jos kakav koristan program

pogledaj pm

16 godina
odjavljen
zivchany kaže...

Nitko ti nije rekao da išta brišeš... Što je teško pročitati tih par rečenica sa razumijevanjem? Brisanjem samo riskiraš dodatni kaos, prije bilo kakvog kombiniranja/brisanja/lupanja treba izvdjet situaciju. Ako su temperature pod loadom previsoke, nikakvo ti brisanje neće pomoći (osim ako u tim pametnim alatima nisi skupio minera pa se nekom magijom i on obriše, ali sumnjam).

1. Ustanovi kvar. Hardver, softver ili kombinacija

2. Rješavaj kvar (popravak, zamjena, brisanje, reinstalacija)...

Ti si odmah krenuo rješavati problem bez da si točno ustanovio u čemu je problem... Ali radi kako hoćeš. Ja isto kidam nalijevo, svoje mudrosti sam dao a sad je na (ab)useru da nastavi...

16 godina
zivchany kaže...

- koristan program?

ako misliš koristiti win, najkorisniji je (upravo) win-install/medij. Google u ruke, microsoft, iso, download.. i klikaš. Dobiješ npr w7sp1 ili win10. (iil vidiš win teme, sve već piše a meni linkovi ne rade) :)

-tim medijem možeš u CMD: sfc /scannow .. i možda se sve fixa (ali MS ne želi fixati yogurrte), ako ne, imaš medij, može (re)install itd. Tj, to je jedini soft koji 'moraš' imati ako misliš koristiti win, za linux je neka distra kao ubuntu. Sve ostalo ovisi o tebiželjama.. kao csgo.

9 godina
neaktivan

http://prntscr.com/csfc5n 

eo stanje temperatura, danas chrome nije blokiro nikako 3 put sam palio pc svaki put uredu , dok igrica i dalje zablokira i moram rr pc 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa dobro, prebaci igru u window mode i stavi hwmonitor sa strane pa prati stanje...

9 godina
neaktivan

sad cu, ja sumljam da je problem sa directX ima li mogucnosti za to?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
zivchany kaže...

http://prntscr.com/csfc5n 

eo stanje temperatura, danas chrome nije blokiro nikako 3 put sam palio pc svaki put uredu , dok igrica i dalje zablokira i moram rr pc 

stanje temp. pod opterećenjem PC-a?:/  Ako je tako onda super.

Ajde sad skeniraj HardDisk da vidiomo stanje, npr. s HDDSentinel.. pretpostavljam da je disk star 5+ godina, bad sektori itd, koji mogu stvarati navedene probleme.

9 godina
neaktivan

uh ovdje ima puno opcija za skeniranje koje tocno da odaberem

evo meni se cini da je sve uredu http://prntscr.com/csg2nl http://prntscr.com/csg36p

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 12:32 (zivchany).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice