Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo nece da se upali

poruka: 15
|
čitano: 17.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
nece da mi se upali tablet.. dodje do "Over 225 000 books in 20 languages. Just open eReader Prestigio App"
Tu se stalno vrti neznam zasto, bio je na punjaču 4 sata,, pokuso sam restart dugme i dalje dodje dotle i stalno vrti nece da udje u sistem!! kako god pokusam nikako nece da se upali.
U cemu je problem ? Juce sam ga kupio u emeceti u osijeku, da ga vracam i uzmem kes nazad i kupim za 1700 kn lc power-ov... ? i da spojim ga na usb i u komp i ocita da je spojem usb ali ne daje nista.. i dalje vrti o.O
Igy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Prestigio MultiPad 8.0 Ultra Duo nece da se up
Vraćaj ga na reklamaciju
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
nema mi druge neznam, samo odjednom, a nisam nista cackao ili instalirao neke gluposti, znam s androidima nisam tupam,a li ovo nisam video ... ako neko ima jos neko resenje neka kaze prije nego sto ode na reklamaciju ! ?
Igy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Možeš jedino probat reinstalaciju rom-a.
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
pa nece nikako da mi ocita tablet .. ko da ne postoji, najbolje je da ja to vratim njima i uzmem lovu i zbogm... i dodam jos 200 kn i kupim LC POWER Tyon Sina-1.
Igy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ma vrati i reklamiraj
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
kazem u cemu je problem i trazim pare nazad, jel ih mogu dobiti ? necu da ide na nikakav servis nit ista ocu samo kes.. jel to moze tako ?
Igy
15 godina
Možeš vratiti i dobiti novce iz bilo kojeg razloga unutar 7 dana mislim
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
oke.. hvala !! :D
Igy
13 godina
neaktivan

imam tablet vec pola godine (rodjendan mu je bio 01.01.2013 u 01.26) medjutim u zadnje vreme je prvo poceo da me zeza punjac medjutim njega sam sa nekim gumicama pricvrscavala za tablet i palilo je medjutim danas sam ga stavila na punjenje ali ekran se nije palio uvopste samo je svetlela crvena lampica u gornjem desnom uglu kao znak da je punjac priglucen. STA DA RADIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! probala sam i da ga restarujem.

kajayoyo

0 0 hvala 0
15 godina
kaja yoyo kaže...

imam tablet vec pola godine (rodjendan mu je bio 01.01.2013 u 01.26) medjutim u zadnje vreme je prvo poceo da me zeza punjac medjutim njega sam sa nekim gumicama pricvrscavala za tablet i palilo je medjutim danas sam ga stavila na punjenje ali ekran se nije palio uvopste samo je svetlela crvena lampica u gornjem desnom uglu kao znak da je punjac priglucen. STA DA RADIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! probala sam i da ga restarujem.

Prvo počni pisati razumljivije postove jer nije jasno što ne radi. Ako je kupljen prije 6 mjeseci, morao bi imati garanciju. Odnesi ga u servis.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

Uređaj je star 5 dana,dijete mi je potrošilo bateriju do kraja(uređaj se ugasio). Poslije punjenja neće da se upali. Upali se ekran,ali je na njemu samo logo firme. Ostavio sam ga tako cca pola sata, ništa se ne događa. smije li se isčupati baterija da se malo resetira? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja imam problem sa ovim tabletom jer škripi u gornjem desnom kutu.

Imam granciju sad ja sam u Kutini , a kupio ga u Osijeku , a neda mi se ići u Osijek sad jel postoji koji drugi naćin da ga reklamiram ili odnesem da mi zamjene ili daju novce ??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prestigio MultiPad 7.0 HD nece da se upali
Lijep Pozdrav nece da mi se upali tablet.. dodje do "Over 620 000 books in 22 languages. Just open eReader Prestigio App"
Tu se stalno vrti neznam zasto, , pokuso sam restart dugme i dalje dodje dotle i stalno vrti nece da udje u sistem!! kako god pokusam nikako nece da se upali.
U cemu je problem ? Hvalaa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Prestigio MultiPad 7.0 HD nece da se upali

ista stvar i kod mene ako neko zna pls help

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice