Popravak ili trazenje novog laptopa!!

poruka: 3
|
čitano: 877
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Popravak ili trazenje novog laptopa!!

Problem je sljedeci...iman laptop kupljen prije 2 mjeseca, evo modela laptopa

http://www.ekupi.hr/Lenovo-prijenosno-racunalo-G780-59-354452-264152.aspx?gclid=COCzxtDA27UCFcVb3godFjgAnAz ne

Instaliran je windows 7 i windows 8, s time da uglavnom koristim windows 7, ali mislim se u u buducnosti prebacit na windows 8

Problem je sljedeci: komp mi iz nepoznatih razloga zastane na minutu, i onda radi sve kako i inace. Pojavia mi se dva puta blue screen, a i komp mi se usporia u zadnje vrime nenormalno. Sta vi mislite, jel kvar softwarski ili hardwerski, i jel ga treban odnit na popravak. 

I trebam li trazit novi laptop??

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Popravak ili trazenje novog laptopa!!

Ja bi za početak napravio reinstlaciju Windowsa i stavio samo osnovne drivere(najnovije s Interneta, ne one koje si možda dobio na CDu s laptopom), eventualno neki Internet preglednik i video player.  I probaj tak visiti na Internetu, pogledat koji film, odigrat koju igru itd... Ukoliko se stvar ponavlja problem je hardverski. Odnesi na servis, reci da su winsi svježi i da se dešavalo i prije reinstlacije.

Također provjeri memoriju s memtestom prije svega jer zvuči kao da bi mogao biti problem s memorijom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 13:36 (lllnuclearlll).
13 godina
Re: Popravak ili trazenje novog laptopa!!
Paraboy kaže...

Problem je sljedeci...iman laptop kupljen prije 2 mjeseca, evo modela laptopa

http://www.ekupi.hr/Lenovo-prijenosno-racunalo-G780-59-354452-264152.aspx?gclid=COCzxtDA27UCFcVb3godFjgAnAz ne

Instaliran je windows 7 i windows 8, s time da uglavnom koristim windows 7, ali mislim se u u buducnosti prebacit na windows 8

Problem je sljedeci: komp mi iz nepoznatih razloga zastane na minutu, i onda radi sve kako i inace. Pojavia mi se dva puta blue screen, a i komp mi se usporia u zadnje vrime nenormalno. Sta vi mislite, jel kvar softwarski ili hardwerski, i jel ga treban odnit na popravak. 

I trebam li trazit novi laptop??

Ovako ja sam imaoslican problem sa svojim laptopom!

Bolje ti sa njim odi na servis i budi malo "bezobrazniji" 80% sam siguran da je procesor u pitanju! Prvo probaj reinstall windowsa ali mislim da ti nece puno pomoci!

Kresimir
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice