PC se zamrzne prilikom paljenja

poruka: 6
|
čitano: 1.060
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dobro jutro Bugovci, 

vec  mi se neko vrijeme pojavljuje blue screen al ne BSOD, cijeli ekran po plavi. Razmisljam ajd odo prvo Win nisam ih ima skoro god dana  mozda su se sjebali itd.

Install Win 8.1 orginal sve lijepo. Nije mi se dalo odma win update i ja prvo pokrenem INF, ME, Audio i ostale drivere. Probam sad GPU tocnije preko GF EXP kad u pola installa on postavi novu rezu al nigdje taskbara i misa. Ostavim ga pola sata al nista, odem ga restart nece da boota Win samo blue screen iza Splash Screena.

Probano slijedece:

1. Update BIOSa

2. Probano manualno install GPU drivere

3. Probao install drivere sa CD-a

4. Probao bez drivera (Win skinio svoje)

5. Mjenjao HDD instalacije Windowsa

Ne znam sta vise da probam, problem je sto je PC kupljen u ZG (Futura) a ja sam u ST i moram bit 100% siguran da je grafa jer nmg slat sve kutije sa garancijama i slicno.

Prijedlozi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PC se zamrzne prilikom paljenja
Santilom kaže...

Dobro jutro Bugovci, 

vec  mi se neko vrijeme pojavljuje blue screen al ne BSOD, cijeli ekran po plavi. Razmisljam ajd odo prvo Win nisam ih ima skoro god dana  mozda su se sjebali itd.

Install Win 8.1 orginal sve lijepo. Nije mi se dalo odma win update i ja prvo pokrenem INF, ME, Audio i ostale drivere. Probam sad GPU tocnije preko GF EXP kad u pola installa on postavi novu rezu al nigdje taskbara i misa. Ostavim ga pola sata al nista, odem ga restart nece da boota Win samo blue screen iza Splash Screena.

Probano slijedece:

1. Update BIOSa

2. Probano manualno install GPU drivere

3. Probao install drivere sa CD-a

4. Probao bez drivera (Win skinio svoje)

5. Mjenjao HDD instalacije Windowsa

Ne znam sta vise da probam, problem je sto je PC kupljen u ZG (Futura) a ja sam u ST i moram bit 100% siguran da je grafa jer nmg slat sve kutije sa garancijama i slicno.

Prijedlozi?

Se to ja još nisam razbudio ili... {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
12 godina
neaktivan

na BSOD se pokaze eventualno i neki error koji je to uzrokovao.. a ovdje se pojavi blue screen i slika se mjenja iz plave u crnu tako 10tak min

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako sam dobro shvatio problem nastaje prilikom instalacija drivera za gpu?

Probaj za početak bez njega ili sa starijom verzijom!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa al nisi citao post. Sve sam to ucinio

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sry zbog double posta al evo rjesen je problem.

Izvadena kartica sve radi kako treba na Intel HD integriranoj grafici. Sutra se salje GPU na popravak/zamjenu. Nadam se da ce nekom ovo pomoci

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice