Ovako kupio sam novo računalo Asus P5Q Pro, IC2D E8400, ATI HD4850, WD 640Gb 16 mb SATA II. I tako krenem sa instalacijom Win. XP, i kod dijela kad me pita za stvaranje particije prikaže mi 131 000 mb neparticioniranog prostora, i sad neznam gdje je ostalih 500 gb. Molim vas pomozite mi ako znate u čemu je problem. Računalo je provjereno i radi savršeno i idle i u loadu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda je ovo u pitanju? Jesi u instalacijski CD Windowsa XP integrirao barem SP1, ako ne i SP2 ili SP3?
U petak idem po Vistu, valjda mi neće biti ista stvar i onda. Jednom sam imao taj problem na starijem kompu, ali samo sam uključio S.M.A.R.T. i windowsi su prepoznali cijeli disk. A na novom kompu je S.M.A.R.T. već uključen.
Mozda je ovo u pitanju? Jesi u instalacijski CD Windowsa XP integrirao barem SP1, ako ne i SP2 ili SP3?
Ja sam imao isti problem, imam HDD od 250 GB, i nije prepoznao više od 100GB, ili instaliraj XP koji već na sebi ima SP2,
Ili sad skini Partition Magic, i napravi particiju od "izgubljenog" prostora.
Ja sam imao isti problem, imam HDD od 250 GB, i nije prepoznao više od 100GB, ili instaliraj XP koji već na sebi ima SP2,