Nemogućnost prženja / update-anje firmware pržilic

poruka: 5
|
čitano: 2.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

1. Kako se zove onaj program koji ti daje sve informacije o hardware-u i software-u?

2. Kako upgrade-ati firmware pržilice.

3. ImgBurn mi ima problema sa prženjem na bilo kojoj brzini, našao sam na njihovim forumima rješenje, kažu treba upgrade-ati firmware pržilice i onda radi, ali, kako to uraditi? Hvala.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HITNO JE!

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nemogućnost prženja / update-anje firmware prž
BannedOnThisForum kaže...

1. Kako se zove onaj program koji ti daje sve informacije o hardware-u i software-u?

3. ImgBurn mi ima problema sa prženjem na bilo kojoj brzini, našao sam na njihovim forumima rješenje, kažu treba upgrade-ati firmware pržilice i onda radi, ali, kako to uraditi? Hvala.

1. speccy, everest ?.. itd.

-

3. jel moras prziti preko imgburna? pokusaj sa nekim drugim.

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 20:07 (mario1990).
16 godina
neaktivan
Re: Nemogućnost prženja / update-anje firmware prž
mario1990 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

1. speccy, everest.. itd.

-

3. jel moras prziti preko imgburna? pokusaj sa nekim drugim.

Xbox 360 igra, tako da mora.

Evo prebacio na windows XP i opet par puta izbacivalo isti error, no iz imgburna uradim eject i insert tray i onda samo proradilo, ajde, ako Bog da bude radilo.

16 godina
neaktivan

Nije radilo, morao kupiti novi DVD, sad radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice