Ne radi monitor

poruka: 9
|
čitano: 2.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ne radi monitor

servus,

problemcic je sljedeci. dobila sam stari komp na "popravak". trebalo je samo skinut windowse i stavit frisku kopiju. sve sam napravila i komp je radio kod mene doma. medjutim... kada ga je donio doma uopce ne prepoznaje njegov monitor. njegov monitor je ispravan. isprobano. sheme sa iskluci, pa sve ponovno ukljuci ne prolazi. moram napomenitu da je navedeni monitor radio na istom kompu prije friskih windowsa.

hvala,

I

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ne radi monitor
ifkuss kaže...

servus,

problemcic je sljedeci. dobila sam stari komp na "popravak". trebalo je samo skinut windowse i stavit frisku kopiju. sve sam napravila i komp je radio kod mene doma. medjutim... kada ga je donio doma uopce ne prepoznaje njegov monitor. njegov monitor je ispravan. isprobano. sheme sa iskluci, pa sve ponovno ukljuci ne prolazi. moram napomenitu da je navedeni monitor radio na istom kompu prije friskih windowsa.

hvala,

I

Statistički, u USA, najveći broj reklamacija kupljenih gotovih konfiguracija odnosi se na oštećenja prilikom transporta i to konkretno ispadanje grafičke kartice iz PCIE utora. Dakle, vjerovatno se u transportu išteklala ili kartica ili napajanje grafičke kartice.

12 godina
neaktivan

donjet ce ga veceras opet... ako nece radit onda je najvjerojatnije do transporta. ukoliko radi... ima li kakav drugi statisticki podatak ? :)

16 godina
Ne radi monitor

Monitor ne radi uopce ili ne radi u windowsima?

Ako se ugasi prije dizanja windowsa onda je ostala namjestena pre velika rezolucija/refreshrate.

Ako uopce ne radi onda je do racunala, moze bit 100 stvari...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

monitor je ispravan. isproban na drugom racunalu.koliko sam skuzila... monitor je upaljen, ali slike nema.

komp radi i dizao je windowse kod mene i slike je bilo. sve je stimalo, bas sve...

kad je ukljucio doma svoj monitor nula bodova. razlika je da je moj monitor nesto stariji.

16 godina
Ne radi monitor

Ne može se ovako na pamet ništa govoriti. Najprije ga testiraj kod sebe pa ako ne bude radio otvori ga. Provjeri kontektore napajanja i izvadi GPU iz PCIE utora i pažljivo je postavi nazad, da dobro sjedne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

deal... ak nece mogu opet gnjavit?

16 godina
ifkuss kaže...

deal... ak nece mogu opet gnjavit?

{#}

12 godina