Nadogradnja Procesora.

poruka: 9
|
čitano: 3.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nadogradnja Procesora.

Pozdrav,pošto sam novi ovdje,ako je išta krivo napravljeno u vezi ove teme,ili već postoji, (iako sam tražio) unaprijed se ispričavam!

Želio bih promijeniti procesor,točnije,trenutno imam Intel Pentium DualCore 2.93 GHz,(vidi Moj PC) a želio bih ga zamijeniti sa Intel Core2Duo.

Sada,dali je potrebo mijenjati matičnu,ili je bitan samo Socket procesora,tj,onaj koji matična podržava,i ima li kakve opasnosti za matičnu zbog jačeg procesora? (nije nikada mijenjan,niti overclockan) ^^

I ima li neko kakvog iskustva s Core2Duo?

Nisam loš kao što kruže glasine,još sam gori. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja Procesora.

Pozdrav i tebi.

Da, moći ćeš staviti core2duo na svoju matičnu.

Evo ti liste svih intel procesora koja tvoja matična podržava:  http://www.asrock.com/mb/cpu.asp?Model=P43%20Pro/USB3

Eh sad, procesor...

Evo ti jedan iz ADMa, košta ~800 kn, Core 2 Duo na 2.93 GHz.

Link do procesora: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_255_206&products_id=6810

Stargate fan
15 godina
neaktivan
Nadogradnja Procesora.

ah za te pare moze dobit core 2 quad rabljeni.....nazalost preskupa ti je ta investicija a neces dobiti puno....ako uopce ista. nazalost

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A čovjek je pitao za core2duo i ja sam mu na to dao odgovor.

A i s ovim što si rekao i ja se slažem.

Neće dobiti puno na performansama, pogotovo ako je mislio za igre.

Stargate fan
14 godina
neaktivan

Najbitnije da podržava procesor,ili kolko vidim i bolje od toga,al tu je već lova malo veća.

Hvala ljepo,živio! ;)

14 godina
neaktivan
xyan kaže...

ah za te pare moze dobit core 2 quad rabljeni.....nazalost preskupa ti je ta investicija a neces dobiti puno....ako uopce ista. nazalost

Što se tiče polovnog core2quad,vjerovatno cu uzeti core2duo,jer planiram uzeti ZOTAC-ovu NVIDIA GeForce GTX 450 1 GB,GDDR5,za jakooo nisku cijenu,od frenda,(kome vjerujem)

Tako da pokušavam što više moguće uštedit,i s vremenom sredit malo RAM i ostalo.

Hvala! ;)

16 godina
neaktivan
Nadogradnja Procesora.

Ako se predomisliš, evo jednog quada, još je skoro 3 god. pod garancijom.  I još je od našeg forumaša.

http://www.youtube.com/watch?v=N80ec5dyskw

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Ako se predomisliš, evo jednog quada, još je skoro 3 god. pod garancijom.  I još je od našeg forumaša.

svakako uzeti u obzir ovu ponudu!

14 godina
neaktivan
Uzeto u obzir,vidio sam još ponuda tog proc,vidit cu,neželim sad komplicirat previše,hvala u svakom slučaju!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice