Pozdrav svima!
Evo imam jednu dilemu pa ako netko ima kakav savjet, pomagajte.
Imam epoxovu matičnu sa procesorom AMD XP 2500+, 1,84GHz (/266/333MHz);
chipset nVidia nForce2-128SPP;
memorija Tri 184-pinska DDR DIM (266/333/400 DIMMs) total 3.0Gb, podržava 128 bitnu dual kanal memorijsku arhitekturu
grafička ATI RADEON 9200, 128MB DDR memorija, AGP 8X,
nadam se da sam dao dovoljno podataka, pa evo što me zanima, nabavio bi novu grafičku al ne znam koju dvoumim se između dvije:
Powercolor Radeon 9600Pro EZ 256MB DDR, TVout, DVI ( ova je dosta jeftina i to me zabrinjava što se tiče kvalitete te kartice, ako neko zna kako se kartica ponaša u praksi nek javi, inače ona mi potpuno odgovara što se tiče sučelja)
Powercolor Radeon X1650Pro AGP, 256MB DDR2, TVout, DVI (ova je vjerojatno bolja, a nije ni bogzna nesto skuplja od prethodne, ni sto kuna, ali me brine taj DDR2, jel on uopće kompatibilan s mojom matičnom i kako bi se ponašala s mojom ostarjelom konfiguracijom, jebiga to je tako kad nemas para za totalni make over, ovu bi uzeo jer mi je sigurnija al ne znam bi li s njom ista dobio
Ako netko ima ideju za neku drugu karticu javljajte, samo ako ju mogu sparit s matičnom i procesorom koje sam gore naveo
Želim izvuć maksimum iz te stare kante, pa ako neko ima prijedlog, molim saljite
POzdrav svima i unaprijed hvala