evo sada bas gledam temp proca je 95 C radi na 100 % sto mu je?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo sada bas gledam temp proca je 95 C radi na 100 % sto mu je?
Ciscenje hladnjaka,nova pasta, mozda virus?
to ti je pod opterecenjem ili?
stavi nam sliku procesa iz task managera.
koji os?
koji proces u task manageru ga opterećuje?
uključi si show processes from all users u mtasku
na laptopu je intel dual core nije pod opterecenjem samo sam na forumu nema nikakvih teskih aplikacija otvorenih osim nod 32
edit:win vista
na laptopu je intel dual core nije pod opterecenjem samo sam na forumu nema nikakvih teskih aplikacija otvorenih osim nod 32
edit:win vista
pogledaj malo task manager,procese
jel skeniran s nečim osim s nod-om?
u task manageru stoji pod opis procenat vremena u kojem je procesor ne koristen 90 cpu usage trosi
u task manageru stoji pod opis procenat vremena u kojem je procesor ne koristen 90 cpu usage trosi
Stavi sliku iz Task Managera - kartica Processes.
kako cu slikat
kako cu slikat
Tipkom Print Screen na tipkovnici pa zalijepis u paint, i spremis sliku.
kako to? neznam
kako to? neznam
Otvoris Task manager otidjes na procese povecas da se sve vidi ->
stisnes tipku "prt scr" ili print screen zatim otidjes u paint i stisnes ctrl + v spremis sliku i stavis je nama ovdje.
Na tipkovnici nadji "prt sc" ili "print screen" i to pretisni kada ti je na ekranu prikazano sto zelis slikati,zatim otvori Word i samo Paste.Barem ja to tako radim.
kako cu slikat
Tipkom Print Screen na tipkovnici pa zalijepis u paint, i spremis sliku.
nema koristi od prt screen neće mu se vidjet prvi proces a možda i zadnji i slikat će dva puta jer ne stanu svi procesi na ekran. probao sm znam što pričam. najzgodije je imat fast stone capture on skenira cijeli prozor u komadu i pamti ga evo ss:
evo ..
A na slici pise - CPU koristenje - 5% 
nezz kako je to ispalo ali uglavnom sada vrti od 50% do 100 %
slikaj temperature
nema koristi od prt screen neće mu se vidjet prvi proces a možda i zadnji i slikat će dva puta jer ne stanu svi procesi na ekran. probao sm znam što pričam. najzgodije je imat fast stone capture on skenira cijeli prozor u komadu i pamti ga evo ss:
66 procesa OPA!
......Inace ne treba fast stone,nego moze i smanjiti prozor task managera te odabirom Alt+PrtScr slika task(samo njega,njegov prozor) i fino se sve vidi!
temp je bio 95 sada je 70
Ne vidimo ti sve ni procese na onoj slici
jesi skeniro mbam-om?
kuler ti je krepao majstore ;)
sada ce mi jedan frend doci da mi popravi. hvala na svemu!
Ok priznajem da sam malo prenaglio,mislio sam na vidljivost same slike,koja se u konacnici prikaze na bugu!
U pravu si ipak je 60 previse za jednu sliku
Sada cu jezik pregristi kada uploadam svoju sliku,bas me zanima jel je citljiva!
Pih-ipak sam jezik pregrizao-isti ku..c!
ja im mogu imat i 100 i opet će svi stat na sliku. zahvaljujući fast stone capture.
Nije niti jedan od nas odgovorio da je problem riješen. Bilo je oko 150 virusa i dosta nepotrebnih programa koji su deinstalirani Revom.