Ovako imao sam jedno neobično iskustvo u vezi prodaje LCD Displaya za laptom. Pošto godinama prodajem i kupujem s Njuškala te i šaljem poštom najčešće. bilo je vrijeme kada če nešto poći krivo.
Imam jednog lika, zove me iz zg prošli petak. Imao sam jedan LCD monitor za lap. Paše na modele Toshiba C660D pa C6500 i tak, par modela koje sam i naveo. Njegov je C55 nešto. Rekao sam mu da LCD radi, ali ne znam dal radi na tom vašem lapu. Kaže pa veličina je ista i isti je utor. Jednako pinova. Reko pa da, trebalo bi radit, al nisma siguran 100%.
Kaže on meni, ajte vi to pošaljite. I ja fino upakiram u zračni jastuk, više njih. Napunim kutiju vrećicama, ono, da se ne miče i da ništa ne može oštetit display. Reko, ja za 10 dana dolazim u zg, ponjet ću vam. Ne ne, meni to treba hitno. I oke, poslao ja njemu.
Danas on zove, kaže, lcd je savinut. Reko, jedino da nisu pri transportu savinuli, bacali ili stavili neš teško na kutiju, ali sumnjam. Jer da se jako savije, to bi trebalo nešto uber teško bit na kutiji, zdropit kutiju djelomično i dobro pritisnit lcd ispod hrpetine vrećia i zračnog jastuka, da ga se toliko savije. Kaže, možda to neće pasat jer kako ću to tako savinuto opće stavit u laptop. Mislim si ja, prvo, lcd da toliko baš saviješ, puknuo bi. Drugo, ako i je malo savinut, to se lagano ispravi ali i čim staviš u lap, lcd drže metalni držači... isprave ga. I sad lik traži da vratim lovu, prijeti prijavom ovo ono.
Ne vjerujem da je toliko nešto bilo da je savilo display do te mjere da ne valja. Jer da je, puko bi. Još me pitala u pošti, jel ima šta za slomit. Reko da, LCD. Kaže ona, stavljam naljepnicu za lomljivo, pazit će oni na to. Jebiga stari... nisam ja kriv. Nije ni on. Transport je, ali to se događa i s novim stvarima. I meni je tako stizalo pa šta ću. Tako da, nema tu nikakvog vraćanja. Što vi mislite? Realno, poslao sam ispravan, ne iskrivljen dobro umotan lcd. Sad, što su u transportu radili, kako je to moja krivica. imam fotkano da je lap u oke stanju. On ga dobio takvog.