Pozdrav,
imam laptop HPG62-a50sm vec cca 4 godine. Nakon 1 godine mu je otisla maticna al je bio pod (produzenom) garancijom pa su mi to popravili oni. Radio je odtad skroz uredu do pred jedno 10ak dana.
Imao sam dual boot (Win8.1 i Mint15) i najprije mi se na Mintu znao skroz zamrznut ekran kada bih gledao video (zvuk bi isao dalje). Nakon par dana se poceo i na Windowsima blesirat isto kad bih gledao video uglavnom (u smislu da se zamrzne, ekran zacrni, oporavi i dodje dolje poruka da su se driveri graficke kartice oporavili). Tada sam posumnjao da je problem do dual boota no i nakon micanja Minta problem je ostao isti. Stavio sam i najnovije drivere graficke kartice (ATI Radeon Mobility 5000 Series), no ni to nije pomoglo. Planirao sam reinstalirat Windowse no nisam bas imao vremena zbog obaveza na faksu i potrebe za laptopom. Problem je ostao i dalje, zamrzne se laptop, ja ga pogasim-upalim, i dalje radim.
No pred 2,3 dana se isto tako dogodilo osim sto ga nisam mogao vise upalit :) Tj. upalio bih ga pa bi ekran se upalio (no bez prikaza icega, ili sa onim kvadraticima ko kad rikne graficka), ali nakon par neuspjesnih bootanja, sada se samo upali (cujem ventilatore) ali ekran ostane potpuno crn.
Planiram ga dati na servis makar da mi ustanove problem, no htio sam prije cuti Vasa misljenja ako ima netko slicnih iskustava ili opcenito savjeta.
Hvala puno.