Ovako, imam problem, spojio sam kuciste novo i stisnem za upalit na frontpanelu i samo se na tren upali i neonke na ventovima bljesnu i nista, onda moram iskljucit i ponovo ukljucit napajanje da bi opet isto mogo napravit.
Sve je radilo jucer u starom kucistu. Kupio sam novo kuciste, sharkoon t9 green edition --- http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+SHARKOON+T9+Value+Green+Edition%2C+MIDI%2C+plexi%2C+crno%2C+zeleni+LED%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052617&id_artikl=052.617.038
Prije nego sam kreno montirat dijelove u kuciste, izvadio sam sve iz starog i pobriso prasinu, otvorio napajanje i tamo pobriso itd. Ugl. nisam nista strgo ili slicno.
Sve sam spojio i frontpanel kako pise u manualu od maticne, i novi potenciometar, i kada ukljucim napajanje i kliknem na frontpanelu, na tren se sve upali.
Neznam el sam nesto krivo spojio, pa da kazem kako sam spajo.
Jednu zicu iz napajanja u przilicu jednu u potenciometar, onu jednu za hdd sam u hdd, sve sam normalno pospajo u maticnu, dalje sam ledice sa venta spojio u jednu zicu iz napajanja, a na drugi pin utor te zice drugi vent i trecu sam spojio na drugi kraj zice one jedne neonke...
Ventove sam normalno spajo u potenciometar.
Mislim da nije do neke komponente jer je jucer sve normalno radilo, jedino sam ih izvadio ocistio i vratio u drugo kuciste, nis nidje nisam lupio il ostetio,
Hvala unaprijed, Michael.