pozdrav svima prijatej ima jedan problem sa kompom kad pokrene gta san andreas ili bilo šta drugo igra 5min i komp se restartira komp je intel celeron 2.80ghz 704mb ram i integrirana grafa 64mb maticna je asrock p4vm890 i napajanje codegen 400w
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Temperature ?
Evo skini ovo : http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html, pa prati temperature prilikom igranja, postaj SS ovde.
procesor je kad ništa ne radi 40stupnjeva a kad igra i preko 50 ide i kad igra igre komp zuji kao avion
Meni to smrdi da je PSU gcrk probaj se nekim drugim PSU.
...razumjeli bi te i da si napisao komp se restarta prilikom igranja...normalno je da se igre igraju...
...razumjeli bi te i da si napisao komp se restarta prilikom igranja...normalno je da se igre igraju...
Aj ne spamaj bzvz ili pomozi čovjeku ili nemoj ništa pisat.
oke sad cu probat on ima codegen napajanje koje nije baš dobro
opet isto komp se opet gasi
.. komp je intel celeron 2.80ghz 704mb ram i integrirana grafa 64mb maticna je asrock p4vm890 i napajanje codegen 400w
za igre je najvažnija komponenta VGA, neka ATI-nVidia su preduvijet... nakon tog driveri i resursi (pre)malo RAMa ali OK za XP i starije igre.
Probati skinuti najnovije VGA drivere za OS (Win XP-Seven, 32-64 bit..), za zvuk ista stvar, skini s web stranice za MBO i posljednji directx 9x (June-2010) s MSa. Više od tog ne može bez posebne VGA (resursa).
oke probat cu svašta imam jednu staru grafu pa cu probat ubacit
Napravi ovako skini si neki driver updater tipa driver genius itd. i skeniraj i vidjet češ koji ti driveri fale(zastarjeli) i potraži na netu najnovije.Jel ti se javalja možda kakv Blue Screen kad se PC restarta? I skini HDD Tune i provjeri ima li koji error i skeniraj za bad sectore.
sad je sve dobro stavio sam novu pastu na proc i ocistio hladnjak i sad mu radi komp
Čini se da je ipak bilo pregrijavanje.
skinio sam program i pratio temperature pokrenem igru i igram kad sam izaso on je zabiljezio naj vecu temperaturu bila je 94stupnja temperatura proca neznam kako nije crko :D
skinio sam program i pratio temperature pokrenem igru i igram kad sam izaso on je zabiljezio naj vecu temperaturu bila je 94stupnja temperatura proca neznam kako nije crko :D
Zamjena termalne paste i dobro ocisti ventilator i hladnjak na procesoru i problem je rijesen,jer prema ovome sto si napisao je krivac pregrijavanje procesora.-..
da proc se pregrijavo dakle kad ništa ne radi temperature su bile 40 stupnjega a kad sam pokrenio igru i izašo odma bila je 50 stupnjeva malo više i onda je nako igranja nekih 20min skocila na 94stupnja i komp je još malo radio i odmah se ugasio.Sad je 29-30stupnjeva normalno a kad igra 45 tako da je riješen problem