Koji Hladnjak izabrati?

poruka: 8
|
čitano: 2.032
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Hladnjak

Imam problem sa hladjenjem pc, htio bih uzeti novi hladnjak, pa me zanima da li na moju maticnu asrock 960gc-gs fx mogu spojiti Cooler COOLERMASTER Hyper 212 X? I ako ne mogu koji hladnjak bi mi preporucili? :)
Pozz

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Koji Hladnjak izabrati?
Mozes staviti bez problema, imas i jeftinije rjesenje lc 120 ili ja bih cak isao na errebosa za iste novce kplilo je hyper
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
neaktivan
Koji Hladnjak izabrati?
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Koji Hladnjak izabrati?

samo pazi da neče hladnjak biti pre visok pa nečeš moči zatvoriti panel (nisu sva kučišta ista pa nema standarda) iz mjeri dužinu od jednog panela do drugog i oduzmi 3cm 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Koji Hladnjak izabrati?

Uzeo sam Katanu 3, i zadovoljan sam za sad. Hvala svima na savjetima. ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji Hladnjak izabrati?

gorenje ili obodin. nemoj samsunge jer se kvare. beko isto nije loš, kak naletiš. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji Hladnjak izabrati?

poz jel moze preporuka eksternog hladnjaka za laptop asus g551jw, 15 inca ima, treba mi nesto jako jako tiho al da sto bolje hladi, cijena nije bitna, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji Hladnjak izabrati?

Postoji već otvorena tema koju prati veći broj forumaša pa pitaj tamo: http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/koji-cpu-cooler-kupiti/122115.aspx

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice