Koji Dvi adapter

poruka: 5
|
čitano: 905
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koji Dvi to Vga adapter

Želim spojiti Dvi port na grafičkoj kartici sa Vga portom na monitoru. Kupio sam Dvi to Vga adapter, ali prvi pokušaj spajanja nije uspio - ne dobivam sliku na monitoru. Očito nešto propuštam, može li me netko uputiti o čemu trebam posebno voditi računa pri kupovini prikladnog adaptera. Grafička kartica je Nvidia GeForce GTX 750, monitor je Lg, jedna i druga komponenta su ispravne.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Koji Dvi to Vga adapter

Svaki adapter bi trebao raditi pod uvjetom da je ispravan.

Koju točno verziju te grafičke imaš? Koje sve konektore ima?

Ako ima 2 DVI izlaza, adapter može raditi samo na jednom u većini slučajeva.

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
16 godina

-ako je sve ispravno, može raditi samo na DVI-I portu, (praktički ne postoji DVI-A, DVI-D nema analogni VGA signal).

-ovisno o verziji-generaciji i odluci proizvođača, ako kartica ima VGA izlaz tad na novijima ne podržava DVI-I.. tj interno novije podržavaju samo jedan analogni izlaz (više digitalnih do 3).. uz umjetno ograničenje na broj (istovremenih) izlaza, u skupljim modelima dozvoljeno više izlaza.. (ako se pokušava spojiti 2-3 monitora..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
9 godina
neaktivan

koji model gpu-a neki imaju podršku neki ne

probaj aktivni ne pasivni adapter

12 godina
neaktivan
Koji Dvi adapter

Pitanjce,

imam stariji vga monitor koji je sa DVI-I adapterom ustekan na graficku. Kupih novu evginu graficku 1050ti i idem ja ugurat, kad ono, ne ide. Ulaz je dvi-d

Ako sam dobro shvatio, ne postoje vga - dvi-d adapteri, vec bih trebao uzeti vga - hdmi? Medjutim, kako sam sad nesto u austriji, gledam cijene takvih adaptera ( https://geizhals.at/?cat=kabeladapt&v=e&hloc=at&fcols=5842&sort=t&xf=5839_VGA%7E5842_HDMI ), te je to sve negdje 25€ minimalno za adapter..Sto je otprilike 1/4 novog budget monitora. Znam da na njuskalu ima puno povoljnije, ali trenutno nisam u rh, pa me zanima jel postoji neko drugo rjesenje? I zasto neki adapteri na gornjem linku imaju i audio prikljucak? Ako nadjem neki adapter bez tog audio prikljucka, hocu li imati normalan zvuk ili kako?

hvala i lp!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice