poz malo mije naslov teme bzv ali neznam kako da se drugacije obratim
?Ovako imam problem sa napojnom dok radi zuji sto me nervira i recimo kada hocu da ostavim da mi radi torent nemogu da ga gasim ali nekada mi se desi da mi se pc ugasi i monitor i kuciste a u stvari on radi samo na dodir misa on se pali i vidim da je torent sve uredno uradio i skidao a pc je kao ugasen!Pokusao sam ne energy option stavim da mi se gasi monitor i da mi pc ide u sllep mod na 1min ali kuciste i dalje ostaje upaljeno!Moze li mi neko pomoci oko ovoga?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
poz malo mije naslov teme bzv ali neznam kako da se drugacije obratim
?Ovako imam problem sa napojnom dok radi zuji sto me nervira i recimo kada hocu da ostavim da mi radi torent nemogu da ga gasim ali nekada mi se desi da mi se pc ugasi i monitor i kuciste a u stvari on radi samo na dodir misa on se pali i vidim da je torent sve uredno uradio i skidao a pc je kao ugasen!Pokusao sam ne energy option stavim da mi se gasi monitor i da mi pc ide u sllep mod na 1min ali kuciste i dalje ostaje upaljeno!Moze li mi neko pomoci oko ovoga?
po meni je problem topline. Ventilator napajanja ti drasticno povecava broj okretaja kad mu je toplije(imat ces sve vise i vise problema preko ljeta) i zbog toga uglavnom zuji. Kada se oladi, onda smanji na broj okretaja koji se ne cuje.... to je teorija
Komp mora biti aktivan da bi skidao torrent, nece ti pomoc nikakav sleep/hybernate mod.