Jel se moze laptop "raštimat"?

poruka: 6
|
čitano: 1.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pojavile su mi se neke crte i kockice po ekranu, obicno u bojama koje su trenutno prikazane. (vidi sliku)
Te crte se mijenjaju, blinkaju, nestaju, ovisno o tome kako okrenes latop..

Prvo sam mislio da je problem u spoju ekrana i ostatka laptopa, al sam onda slucajno skuzio da kad pritisnem laptop odozdola, i to naprijed za desni cosak recimo, crtice se skz maknu i slika izgleda normalno. Cim pustim pritisak - vrate se...

Sto bi to moglo biti?

Jel moze bit da se graficka kartica malo rastimala pa gubi kontakt? 

Hvala na pomoci!

0 0 hvala 0
17 godina

ne gine mu odvidavanje kacavitom.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Jel se moze laptop "raštimat"?

A to znam i sam... 

ako ima netko tko se kuzi i tko bi to mogao popravit a da me ne odere bas do zadnje lipe nek se slobodno javi.. :(

15 godina
neaktivan

Ali zasto bi platio,vjerovatno je problem banalan!

Sam si rekao da bude OK kada stisnes-znaci kontakti su u pitanju!

Pa rastavi taj cosak,ne moras sve,ako nemas sarafciger,posluzi se mojom metodom-turpijica za nokteSmijeh,

pogledaj malo,stiskaj malo na "zivo",nece te zdrmati struja,zasto da placas,ako mozes sam?!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

davno prije dok sam imao nvidiju 8600gt isto to mi se događalo. identičan problem. nije mi se dalo to popravljati i zezati se s time pa sam ju pokolonio, i čovjek ju je zagrijao i ponovno zalemio spojeve i od tada radi bez greške. problem je najvjerojatnije bio u pregrijavanju, s obirom da je imala pasivni cooler. dakle moglo bi se popraviti u rukama nekog električata koji se razumije u takve stvari.

17 godina
neaktivan
dallyzg kaže...

...kad pritisnem laptop odozdola, ... , crtice se skz maknu i slika izgleda normalno.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice