Internet prestao radit nakon restarta routera

poruka: 4
|
čitano: 1.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
internet prestao raditi nakon restarta router

Danas sam bez problema koristio inernet do prije sat vremena. Isao sam restartat rucno router i nakon toga internet mi prestao raditi. Na routeru sve lampice dobro svijetle al mi se computer nikako da spoji n internet. Spajam se zicno. Probao sam restartat router vise puta, restartat pc, cak sam i napravio system restore na par dana unatrag. probao sam i jedan drugi ruter i opet nista (doduse moguce da taj drugi router uopce ne radi). Kad probam se spojiti na onoj ikonici dole u kutu okrece se onaj plavi kruzic i onda se pojavi onaj trokut sa usklicnikom da inernet nije spojen. Probao sam stisnut diagnose na local area connection i dode mi poruka:lan connection doesnt have valid ip configuration. probo sam rucno upisat ip i dns podatke od t-coma ali nije proradilo. probao sam promijenit i kabel al nije pomoglo.probao bi i na nekom drugom pc-u al imam samo jedan. dal neko zna mozda sta bi mogao napraviti?

p.s. neznam dal je problem hardwarske ili softwearske prirode pa sam stavio u ovaj podforum.

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pa moraš unijeti podatke u router direktno..

korisničko ime,lozinku,koji ti daju spoj sa Operaterom

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nazovi besplatnu T-com službu pa neka oni "odozgo" {#} pogledaju o čemu se radi.

Bolje nešto od nečega , nego ništa od ničega.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nvm, proradilo samo od sebe, svejedno hvala na pomoci

lol [eu]east: Xz0mbieX

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice