Danas sam bez problema koristio inernet do prije sat vremena. Isao sam restartat rucno router i nakon toga internet mi prestao raditi. Na routeru sve lampice dobro svijetle al mi se computer nikako da spoji n internet. Spajam se zicno. Probao sam restartat router vise puta, restartat pc, cak sam i napravio system restore na par dana unatrag. probao sam i jedan drugi ruter i opet nista (doduse moguce da taj drugi router uopce ne radi). Kad probam se spojiti na onoj ikonici dole u kutu okrece se onaj plavi kruzic i onda se pojavi onaj trokut sa usklicnikom da inernet nije spojen. Probao sam stisnut diagnose na local area connection i dode mi poruka:lan connection doesnt have valid ip configuration. probo sam rucno upisat ip i dns podatke od t-coma ali nije proradilo. probao sam promijenit i kabel al nije pomoglo.probao bi i na nekom drugom pc-u al imam samo jedan. dal neko zna mozda sta bi mogao napraviti?
p.s. neznam dal je problem hardwarske ili softwearske prirode pa sam stavio u ovaj podforum.
lol [eu]east: Xz0mbieX

pogledaju o čemu se radi.