Dakle, laptop iz naslova (HP Probook 4545s) nabavila sam prije dva mjeseca. Ima instalirane Windows 7.
Danas popodne sam gledala film na njemu i odjednom se zamrznuo BS player, a s njim i cijeli komp. Pogasila sam sve programe koji su se dali pogasit i pokrenula restart. Međutim komp se nije htio upaliti natrag. Probala sam razne varijante; s baterijom i bez nje. Kad stisnem tipku za paljenje kompa, upale se LED lampice, s tim da lampica od Caps Locka blinkne 5 puta i ugasi se. Nakon toga se pokrene ventilator, dosta glasnije od uobičajenog, i to je to. Ekran ostaje crn tijekom cijelog procesa. Ako ga ostavim upaljenog par minuta, lampice i dalje svietle a ventilator radi, ali to je to. Jučer sam primijetila da se komp malo intenzivnije grije nego obično.
Ako imate kakvu ideju o čemu bi se moglo raditi i kako da riješim problem, sugestije su dobrodošle. Svjesna sam da mi vjerojatno ne gine servis; u tom slučaju također molim preporuke. Živim u Splitu, pa ako znate za neki ovlašteni servis koji bi vrijedilo posjetiti više od ostalih, slobodno vičite!
Unaprijed hvala! :)