Evo mene opet,
i nakon servisa zovu oni mene za 10 dana : "Disk je u redu prošao je sve checkove formatiran i instalirani windowsi. disk radi"
I ništa, ja doden doma instaliran windowse (originalne), komp radi stvarno j***no brzo... I odlučim ja napravit WD Scan opet...
Evo rezultat svega... Ja bisan šaljen linksu mail sa privitkom slike, šaljem WD-u mail (pitam jel ja iman pravo na zamjenu jel disk u redu - još čekam odgovor)
Evo odgovor od links-a :
Poštovani,
Hard disk je testiran službenom dijagnostikom proizvođača te uredno prolazi testove.
Instaliran je Windows operativni sustav, napravljen full format diska te je testiran HD Tune i HD Tach aplikacijama, sve prolazi bez greške.
Bitno je napomenuti da disk mora biti prazan kada se testira dijagnostikom jer često probleme znaju uzrokovati podaci ukoliko su prisutni.
Lijep pozdrav,
Sta da radin??? Stvarno vise neznam sta cu... Neznam jel disk u redu ili nije ili san ja totalni idiot??????
Prebaci disk u neko drugo računalo koje već ima disk na kojem je OS, spoji taj svoj na njega, pobriši sve podatke sa njega (Full Format-da bude prazan) i testiraj ga sa HD TUNE (FULL SCAN) i sa tim WD programom, javi rezultate, ako se na praznom disku pokaže da ima greške vrati ga natrag na garanciju.