Gigatech gamepad GX-105 ne radi

poruka: 6
|
čitano: 8.901
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Naime gore navedeni gamepad imam već 3-4 mjeseca,prošao sam kroz to razdoblje same muke i probleme sa njim,svaki dan kada bih želio odigrati igru morao bi posvetiti barem pola sata da ga osposobim većinom sam to radio na reinstalaciju drajvera,restartovanje računara,"uštekaj" pa "ištekaj" usb ali sada sam tu da riješim taj problem zauvijek. Prije svega sam mislio da je problem u gamepadu no evo probao sam ga kod sestre na njezinom računaru radi sve bez problema što više čak ga je i sam prepoznao i instalirao bez CD-a,a kod mene kada obrišem drivere i sve opet javlja da ga ne može naći..
Valja napomenuti da imam Windows 7 64bitni računar isti kao kod moje sestre,kao i to da mi je USB Port 2.0.. Pomoć mi je hitno potrebna,zahvaljujem !

0 0 hvala 0
12 godina
BUMP !

0 0 hvala 0
12 godina

Evo nakon što sam proveo sate i sate istraživajući našao sam riješenje koje je bilo jednostavno ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 22:27 (ArminBHF44).

0 1 hvala 0
17 godina
Re: Gigatech gamepad GX-105 ne radi
ArminBHF44 kaže...

Evo nakon što sam proveo sate i sate istraživajući našao sam riješenje koje je bilo jednostavno ! :)

A mogao si napisati koje je rješenje.  {#}

Ako netko bude imao isti problem da se zna. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan

možeš li reć kako si riješio problem ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imao sam sličan problem gdje na Windowsu 7 nisam mogao instalirati driver za printer (ni sa službenog CDa!).

Stvar je bila u virusima na tom PCu. Poskenirao sam sa MalwareBytes i uklonio gamad.

Nakon toga sam ažurirao Windowse i tad je sve proradilo.

Vrijedi probati jer gamepad bi se trebao predstaviti kao HID za što Windows već ima drivere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice