Gigabyte GA-H81M-S1 matična ploča

poruka: 7
|
čitano: 1.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Posjedujem Intel® Core™ i3-540(4M Cache, 3.06 GHz).Dali mi netko može kazati,dali paše na ovu Gigabyte GA-H81M-S1 matičnu ploču što bih kupio?Ako ne, da mi netko preporuči neke modele polovnh procesora za istu.Ne razumijem se baš najbolje,svi prijedlozi su dobro došli..........

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ne pase ti taj procesor jer je starije generacije tj socketa, ova ploca je 1150(haswell) dakle trebas gledati procesore zadnje i predzadnje generacije dakle socket 1150, a preporuke za Cpu ovise o kolicini novca ne?!LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Gigabyte GA-H81M-S1 matična ploča
Stjepanj kaže...

Ne pase ti taj procesor jer je starije generacije tj socketa, ova ploca je 1150(haswell) dakle trebas gledati procesore zadnje i predzadnje generacije dakle socket 1150, a preporuke za Cpu ovise o kolicini novca ne?!LP

Nemoj mi rec da Hadwell i njegov neslavni "refresh" smatras dvima generacijama.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
11 godina
neaktivan

Puno hvala .al dal bi konkretno mogli reči koji bi to bio procesor da pokrenem tu matičnu?Ono do nekih parsto kuna čisto da imam komp,naravno polovni.

14 godina
osijek055 kaže...

Puno hvala .al dal bi konkretno mogli reči koji bi to bio procesor da pokrenem tu matičnu?Ono do nekih parsto kuna čisto da imam komp,naravno polovni.

gledaj pentium g3258, on je 400kn na njušci nekorišten s garancijom, a ima otključan množitelj i može se clockat na low budget pločama

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
14 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
Stjepanj kaže...

Nemoj mi rec da Hadwell i njegov neslavni "refresh" smatras dvima generacijama.

naravno da ne, ovo je bio cisto "specifikacijski" odgovor po intelu !lp:)

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina

Ufff dobro je vec san se pripa za tebe Stjepanj

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice