Čudan zvuk iz zvučnika

poruka: 13
|
čitano: 5.001
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Čudan zvuk iz zvučnika

imam zvučnike dtk computer neke stare i skorz je čudan zvuk kad ih spojim na pc, a na mobitelu se sve normalno čuje, to mi se događa i sa slušalicama, na pc kad pjevač pjeva čuje se mrmljane, a na mobitelu je sve ok, sto da uradim, da probam nove drivere, ili je zvučna na matičnoj pri kraju

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 10:47 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čudan zvuk iz zvičnika

evo skino sam najnovije drivere i opet isto

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čudan zvuk iz zvičnika

pa probaj neke druge zvučnike, al ako kažeš da ti je tako i na slušalicama onda je to vjerojatno zvučna gotova

Legends Never Die
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čudan zvuk iz zvičnika

ma i na slušalicama je isto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čudan zvuk iz zvičnika

probao sam i s ubuntu 12.10, ali isto, a spojim zvučnike na mobitel radi, sad sam poslao mail u protis za reklamacije

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Čudan zvuk iz zvičnika

Daj ti fino provjeri da ti nije uključen nekakav efekat poput karaoke, ili neka ekvilizacija.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Čudan zvuk iz zvičnika

ma nije, kad sam probao i na ubuntu preko live cd

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Čudan zvuk iz zvičnika

Jel zvučnici zuje ili?

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Čudan zvuk iz zvičnika
Da, a na mobu je normalno
14 godina
protjeran
Čudan zvuk iz zvučnika

Loša integrirana zvučna kartica na maticnoj - pokusaj nabavit drugu zvucnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Čudan zvuk iz zvučnika

Ili je prevelika razina signala,ili je zbog uzemljenja/napona,zbog zvučne....Također provjeri je li u blizini telefona nekakav odašiljač,modem,baza telefona i sl.

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čudan zvuk iz zvučnika

ima vip homebox i telefon, ali je prije sve bilo normalno, trazit cu da mi zamijene matičnu u servisu ili isplate novce, jer su i oni napisali da ce jedno od toga napravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čudan zvuk iz zvučnika

e ljudi proradilo. pukno malo jače rukom po kućištu i radi {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice