Čudan problem sa monitorom LG W2042s

poruka: 3
|
čitano: 1.799
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Kupio sam ovaj monitor prije 2 godine i vremenom sam primjetio čudan problem na njemu naime kada se malo zagrije pojavljuju se crte na njemu kada god prikazuje sivu boju,problem je sto je monitor VGA a kartica tadašnja mi je imala samo DVI izlaze pa sam koristio konektor, vremenom se grafička pokvarila i kupio sam novu koja je opeti mala samo DVI, promijenio sam i konektor ali opet su mi se crte pojavljivale, više puta sam spajao ekran na laptop VGA portom i problema nije bilo...

Razmišljam da ga odnesem na servis jer ima garanciju ali da li ovo pokriva garancija.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Čudan problem sa monitorom LG W2042s
iKAR kaže...

Kupio sam ovaj monitor prije 2 godine i vremenom sam primjetio čudan problem na njemu naime kada se malo zagrije pojavljuju se crte na njemu kada god prikazuje sivu boju,problem je sto je monitor VGA a kartica tadašnja mi je imala samo DVI izlaze pa sam koristio konektor, vremenom se grafička pokvarila i kupio sam novu koja je opeti mala samo DVI, promijenio sam i konektor ali opet su mi se crte pojavljivale, više puta sam spajao ekran na laptop VGA portom i problema nije bilo...

Razmišljam da ga odnesem na servis jer ima garanciju ali da li ovo pokriva garancija.

Ak ima garanciju onda ga nosi na servis kaj drugo mozes i to je to.Cool

18 godina
neaktivan

Zanimljivo je kada ga isključiš iz računara pa opet uključiš crte nestanu, ali se pojave nakon par dana opet... da li je moguce da je da prašina ometa?
ne bih da ga nosim na servis, jer je poprilično teško objasnit ljudima da problem postoji...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice