Crn ekran

poruka: 5
|
čitano: 2.028
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crn ekran

Imam problem kupio sam novi komp sve odlično ali kad idem palit komp ekran mi se zacrni umjesto da se prikaže on zacrni komp je nov a sad koji je problem zbog toga dal moram resetat BIOS pa neće bit ili šta već ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Crn ekran
Iv4n0u5 kaže...

Imam problem kupio sam novi komp sve odlično ali kad idem palit komp ekran mi se zacrni umjesto da se prikaže on zacrni komp je nov a sad koji je problem zbog toga dal moram resetat BIOS pa neće bit ili šta već ?

ako nisi nešto krivo spojio nosi ga na servis... nek ti oni pospajaju sve kako treba

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan
ilija2010lukic kaže...
Iv4n0u5 kaže...

ako nisi nešto krivo spojio nosi ga na servis... nek ti oni pospajaju sve kako treba

sve je točno prespajano mislim zato sma tamo i išao da spoje al to mi se sam događa kad ga neko vrijeme nisam palio npr 4-5 sati

15 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...
ilija2010lukic kaže...
Iv4n0u5 kaže...

sve je točno prespajano mislim zato sma tamo i išao da spoje al to mi se sam događa kad ga neko vrijeme nisam palio npr 4-5 sati

jel ti možeš ovo napisati na hrvatskom jeziku jer  ja ništa nisam shvatio...

ajmo od početka:

1. kupio si računalo

2. znači uopce se ne pali ili povremeno zeza???

3. jesi to ti spajao ili su ti oni u servisu (tj. tamo gdje si kupio) spojili??

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan
Crn ekran

da kupio sam komp od 10000 kuna i onda kad ga upalim nekad mi se samo ekran zacrni a on radi normalno ali mi je ekran crn a spojili su mi komp kod frenda koji inače je po struci informatičar i koji radi u informatičkoj trgovini 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice