CPU usage 100%!

poruka: 9
|
čitano: 6.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
CPU usage 100% !!???

Ima par dana kupio sam hladnjak Zalman Performa i odmah su mi bile čudne temperature (idle 470),ali to sam zanemario do danas. Upalio sam programčić ˇCore tempˇ i temperature kao i obično 470 , ali mi je upalo u oko Load procesora 100% (upaljen samo Firefox). Kako to riješiti??

[Model procesora piše na slici, Windows 7 Ultimate 64-bit]

Problem rjesen!!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 15:11 (SHELBY_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CPU usage 100% !!???

Jel skidas nesto na firefoxu?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: CPU usage 100% !!???
SHELBY_09 kaže...

Ima par dana kupio sam hladnjak Zalman Performa i odmah su mi bile čudne temperature (idle 470),ali to sam zanemario do danas. Upalio sam programčić ˇCore tempˇ i temperature kao i obično 470 , ali mi je upalo u oko Load procesora 100% (upaljen samo Firefox). Kako to riješiti??

[Model procesora piše na slici, Windows 7 Ultimate 64-bit]

Problem rjesen!!!!

Uvijek kada otvoriš temu za neki problem ili pitanje koje imaš pa onda to i riješiš (bilo sam bilo uz pomoć članova Foruma) bilo bi korektno da, osim što napišeš da je problem riješen, i kažeš što je bilo i kako se je to riješilo.

16 godina
CPU usage 100% !!???

Problem je rješen tako da sam otišao u Task Manager i tamo vidio što mi ˇždereˇ procesor. Na kraju to je bio neki ˇsoftwareˇ FAH (neznam uopće čemu služi). Izbrisao sam ga i CPU usage pao je na 1%, a temperatura na 380 .

Oprostite zbog tog što nisam objasnio kako je problem rješen.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
SHELBY_09 kaže...

Problem je rješen tako da sam otišao u Task Manager i tamo vidio što mi ˇždereˇ procesor. Na kraju to je bio neki ˇsoftwareˇ FAH (neznam uopće čemu služi). Izbrisao sam ga i CPU usage pao je na 1%, a temperatura na 380 .

To je program za dobrotvorno doniranje viška procesorske snage u humanitarne svrhe. Ti si ga sam instalirao.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
14 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

FAH - mozda Folding At Home, projekt za proucavanje proteina koji koristi kompjutere sirom svijeta u nadi da ce se naci lijekovi za danjasnje bolesti. Inace je low priority, znaci samo koristi CPU kad je idle i ne usporava rad kompjutera.

Vise info ovdje

http://folding.stanford.edu/

15 godina
SHELBY_09 kaže...

Eto, nije bilo teško. Em smo mi saznali što je bio problem, em ćeš ti saznat što je to FAH, ili F@H, ili Folding at home. Eto imaš 3 linka pa prouči.

Pozdrav.

EDIT: bluecheese me prestigao za malo...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 15:44 (miki1981).
16 godina
CPU usage 100% !!???

Hvala svima na pomoći, stvarno neznam kako je taj FAH došao do mene i kako sam ga instalirao.Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SHELBY_09 kaže...

Hvala svima na pomoći, stvarno neznam kako je taj FAH došao do mene i kako sam ga instalirao.Cool

Ma imaš i neke utilitye i slične programčićce koji ga nude defaultno uz sebe, mislim i driveri neki i tako. Ako pozorno ne čitaš lako ti promakne.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice