CM MasterLiquid Pro 240 - nikad više

poruka: 3
|
čitano: 613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
CM MasterLiquid Pro 240 - nikad više

Hajde da sam ja oštetio nečime, pa bi čovjek reko, ali na dnu (zaokružio sam) negdje u sreditni je počelo puštati.

Dajte mi neki savjet, kupljeno je u Linksa, pa kako da podnesem žalbu... Naime, odmah isti dan kupnje (rujan 2016-ste), slomio sam na jednom ventilatoru krilo.. Hoće li biti problema zbog toga?

Sa corsairom za sada nisam imao problema, ali mislim da ću vratiti Noctua D15... Inače, hvalim sreću i Boga što je bilo na benchmark stolu a ne u kućištu... još sam se čudio što mi pumpa u zadnjih 2 sata počela škaljat... sve dok nisam ispod nje vidio zelenu tekućunu aaa.. :( ajmo ljudi help, u šoku sam!

Nikad nisam bio kao drugi. Znao sam više nego drugi, znao sam bolje i radio drugačije. Nakon 20 godina života, danas radu u komunalnom, čuvaju ovce, a ja gledam i promatram iz svemirske postaje. Šou.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: CM MasterLiquid Pro 240 - nikad više
TheSkodilac kaže...

Hajde da sam ja oštetio nečime, pa bi čovjek reko, ali na dnu (zaokružio sam) negdje u sreditni je počelo puštati.

Dajte mi neki savjet, kupljeno je u Linksa, pa kako da podnesem žalbu... Naime, odmah isti dan kupnje (rujan 2016-ste), slomio sam na jednom ventilatoru krilo.. Hoće li biti problema zbog toga?

Sa corsairom za sada nisam imao problema, ali mislim da ću vratiti Noctua D15... Inače, hvalim sreću i Boga što je bilo na benchmark stolu a ne u kućištu... još sam se čudio što mi pumpa u zadnjih 2 sata počela škaljat... sve dok nisam ispod nje vidio zelenu tekućunu aaa.. :( ajmo ljudi help, u šoku sam!

Definitivno ćeš imati problema zbog toga. Al nije mi jasno kako si uspio to slomiti??

10 godina
neaktivan
Re: CM MasterLiquid Pro 240 - nikad više

Najgore što taj vent tražim par mjeseci po Hrvatskoj i nigdje ga ne mogu naći! U privitku su priložene slike kako.. Naime, ventilatori su stajali ispod, (Mislim da je tako bolja protoćnost i bolje hlađenje nego da usisava) a gumu koja je zaštita stavio sam između hladnjaka ventilatora, umisto kužišta, gdje je odmah pri paljenu PC-a, kreslo od to željezo i puklo, tj strgalo se. Vibrira na njemu koda je centrifuga u perilici posuđa, pa je većinom taj ventilator isključen. 

Nikad nisam bio kao drugi. Znao sam više nego drugi, znao sam bolje i radio drugačije. Nakon 20 godina života, danas radu u komunalnom, čuvaju ovce, a ja gledam i promatram iz svemirske postaje. Šou.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice