Artifakti problem

poruka: 16
|
čitano: 3.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Artifakti problem

Nakon mnogih problema s novim pc-om i njohovih rješavanja izgleda da sam našiao na još jedan problem.

U HD filmovima i nekolicini igrara sve je dobro dok mi u nekima igrama(starim i novim) pc počne izbacivati artifakte na sred ekrana.Nisu to nikakve crne crte ili zelene točkice kakve ljudi po drugim forumima znaju imat.To izgleda kao da jedan mali dio ekrana na djelic sekunde bljesne nekom jako svijetlom žutom bojom.CPU je i5 750,GPU AMD HD5870, napajanje Corsair 600w,Rami corsair 2x2gb 1600mhz.Svaka pomoć je dobrodošla.

Ti bljeskovi se pogodovo događaju u filmicima tijekom igara(testirano na više igara na razičitim postavkama) dok u gameplayu svako 10-20s.

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 17:23 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Artifakti problem

Ja bi rekao... memorija na grafulji... pusti furmark da vidiš kako će se ponašati

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
15 godina
neaktivan
Artifakti problem

jesam, skroz normalno, nema artifakta

edit1:za performanse se ne mogu žalit , i bolje nego kod nekih reviewova

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 21:11 (razorst3).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Artifakti problem

prdnuo monitor {#}

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 22:47 (Bugofil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
razorst3 kaže...

jesam, skroz normalno, nema artifakta

edit1:za performanse se ne mogu žalit , i bolje nego kod nekih reviewova

Neznam... ako ju brutalno opteretiš, trebala bi se pokazati greška.... daj joj da radi nešto jako zahtjevno ... i neka to radi dugo ;)

15 godina
neaktivan
Artifakti problem

stvar je u tome što ona u večini slucajeva nije opterecena dok prikazuje artifakte, nfs mw,carbon,cod2,cod4... ali pokazuje ih i u zahtjevnijim, odmah u pocetku prije nego se temp povisi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 14:08 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Artifakti problem

čitao sam na amd.ovom forumu da to može bit problem s nekim naponom na gpu-u (ili kako se reće voltažom!)... jel iko zna kako se to može provjeriti.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ja bi to odnio u servis i gotovo ...

15 godina
neaktivan
Artifakti problem

Hvala , ali to je zadnje što ću učinit ako ništa neuspije...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Artifakti problem

Evo instalira upravo CPU-Z HARDWARE MONITOR i vidim gpu voltage 0.95V,a temperatura i u catalyst i u cpuid hardware je 31 u idle

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Greška ne mora biti vidljiva kroz temperaturu ili napon ... dovoljno je da jedan memorijski modul ima problem na sebi ... i kada GPU poželi baš sa tim dijelom tog modula koji je oštećen, popričati, dolazi do problema ...

16 godina
neaktivan
Artifakti problem

Da ne otvaram novu temu, dižem staru.

Evo mi se javljaju artifakti na videima, neovisno FF, Chrome, Media player, nemam pojma što bi moglo bit... Itko ima ideje???

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 18:33 (Mitsuoka).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Da ne otvaram novu temu, dižem staru.

Evo mi se javljaju artifakti na videima, neovisno FF, Chrome, Media player, nemam pojma što bi moglo bit... Itko ima ideje???

Možda grafa ima problema, isprobaj kod nekoga grafičku.

"Just A Dream ".
15 godina
Mitsuoka kaže...

Ako je grafa OCana, vrati to na stock i usput pogledaj temperature.

16 godina
neaktivan
Artifakti problem

Evo ovako, nisam kupusao drugi PC, ali sam upalio par igri i nema ovog problema, znači izolirano je na videozapise. I to samo streamane s interneta. Skinuo sam sad jedan FullHD film, a ne streamao na media player i sad nema ničega. Znači izolirano na videozapise i povezano s netom :/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Artifakti problem

Onda, ima li netko ideje? Na nekim video zapisima uopće nema problema, na nekima je očajno, nema pravila. Igre rade ok, tako da nemam pojma što i kako? Kartica već dugo vremena nije OC-ana, te su najnoviji driveri za tu seriju gore. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice