Acer E520 PUKNUTI USB PORTOVI POMOĆ !

poruka: 4
|
čitano: 1.640
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bok ekipo imam problem imam laptop acer emachines E520  i ko za inat mi pukli oba dva usb porta (ono u sredini se klima ko bakin zub)  a nemam slota za externu karticu.... Postoji lli neki način da zalemim onaj kratki usb nastavcic ili ima li ko schemu od matične od tog acera ? Ak ima ko  bolju ideju nek predloži kako da rijesim problem ! Hvala unaprijed ...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Acer E520 PUKNUTI USB PORTOVI POMOĆ !
Tajanstveni kaže...

Bok ekipo imam problem imam laptop acer emachines E520  i ko za inat mi pukli oba dva usb porta (ono u sredini se klima ko bakin zub)  a nemam slota za externu karticu.... Postoji lli neki način da zalemim onaj kratki usb nastavcic ili ima li ko schemu od matične od tog acera ? Ak ima ko  bolju ideju nek predloži kako da rijesim problem ! Hvala unaprijed ...

Na lapu se mora iznova zalemiti, jer tvornički pretanko lemi od koji se lako pukne. Inaće ja to bavim u lemljenju i popravcima. Inače je to riskatan posao u lemljenju.

Nenad
16 godina
odjavljen

Mirna ruka ti treba i naravno dobra lemilica, što će ti shema matične ako svaki USB port ima 4 pina odnosno izvoda?Naravno podrazumijeva se da nisu vodovi "počupani" sa pločice.U tom slučaju moraš sam konektro fiskirati na ploču, najbolje nekim epoxi ljepilom ili zalijati sa vručom plastikom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala ekipo na brzom odgovoru

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice