Bok ekipo imam problem imam laptop acer emachines E520 i ko za inat mi pukli oba dva usb porta (ono u sredini se klima ko bakin zub) a nemam slota za externu karticu.... Postoji lli neki način da zalemim onaj kratki usb nastavcic ili ima li ko schemu od matične od tog acera ? Ak ima ko bolju ideju nek predloži kako da rijesim problem ! Hvala unaprijed ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok ekipo imam problem imam laptop acer emachines E520 i ko za inat mi pukli oba dva usb porta (ono u sredini se klima ko bakin zub) a nemam slota za externu karticu.... Postoji lli neki način da zalemim onaj kratki usb nastavcic ili ima li ko schemu od matične od tog acera ? Ak ima ko bolju ideju nek predloži kako da rijesim problem ! Hvala unaprijed ...
Na lapu se mora iznova zalemiti, jer tvornički pretanko lemi od koji se lako pukne. Inaće ja to bavim u lemljenju i popravcima. Inače je to riskatan posao u lemljenju.
Mirna ruka ti treba i naravno dobra lemilica, što će ti shema matične ako svaki USB port ima 4 pina odnosno izvoda?Naravno podrazumijeva se da nisu vodovi "počupani" sa pločice.U tom slučaju moraš sam konektro fiskirati na ploču, najbolje nekim epoxi ljepilom ili zalijati sa vručom plastikom.
hvala ekipo na brzom odgovoru