Koliko obrnete u 'fušu'?

poruka: 37
|
čitano: 20.745
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Koliko obrnete u 'fušu'?
Buffer Overflow kaže...

Mjerljivo u tisućama kuna.

0.5 tisuca?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Mjerljivo u tisućama kuna.

Koliko ti treba vremena da zaradiš npr. 1000kn? U prosjeku?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
sizif kaže...

tnakir ima nas više.

Od 6- pa do15do8 jedan posao honorarno onda od8-16h na poslu pa opet honorarno do nekih 18h i onda dođem kući, presvučem se, jedem pa u vinograd do mraka. Problem je u tome što imam još par ispit ana faxu no toliko me to ubije da jednostavno ne mogu učiti. Moram raditi oba posla jer na prvom imam auto i telefon koje koristim i u privatne svrhe pa mi je žao odustati od toga (plačeno gorivo i pretplata). Jedva čekam zimu da malo odahnem, ne mogu više. Godišnji ne koristim jer je previše posla.

...i onda nakon tog ame vikendom cura napada da idemo van a ja bi jednostavno ležao i gledao u plafon i zaustavio vrijeme.

Ev za sat vremena kući pa u vinograd. Sve ukupno zaradim cca 5500kn al opet kažem da imam auto, gorivo i besplatni telefon.

Banana je što sve više i više pušim (nažalost mogu na poslu) pa mi na to i na hranu i kave pukne oko 2k kn mjesečno.

To me najviše pati. Moram prestat pušit i pravit si užinu kod kuće al to mi onda još 15min manje spavanja dok odem u trgovinu po pecivo i napravim si nešto.

I hear you brother...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Koliko obrnete u 'fušu'?

Ja sam si u mjesec dana zaradio za iPhone i fotoaparat (4.500kn), Radim u restoranu, od ajmo reci 15.00 do 00.00...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koliko obrnete u 'fušu'?

Od 2. mjeseca ove godine do sada zaradio sam 10 000 kn. Radio sam svega par sati tjedno, s time da sam preko ljeta imao pauzu od mjesec i pol dana. I sve što sam zaradio utukao sam u komp. I sada ću do kraja slijedećeg mjeseca obrnuti kojih 2000 kn. I to ide u komp. {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko obrnete u 'fušu'?

evo i mene...

na zavodu doslovno 2-3 posla u županiji...nema od tog kruva :D

otvorio si firmu za web dizajn i grafički dizajn i s time se učim zadnje 2 godine... nema ništa od čekanja doma da ti netko donese posao na pladnju...

i tak veza po veza,pa se došlo i do opreme za tisak itd.

uglavnom gura se...mjesečno cca 2-3 soma zaradim...ovisno šta se radi...nije puno ali veseli :)

www.cts-informatika.net

2 0 hvala 0
15 godina
Koliko obrnete u 'fušu'?

ja se jos skolujem :(

inace preko ljeta zarađujem,bilo kako samo da ima love

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: