Hitna PC služba, novi posao, prilika

poruka: 32
|
čitano: 7.627
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pročitao sam na jednom sajtu za zapošljavanje oglas koji mi izgleda podosta zanimljiv. Tu se radi o jednoj firmi. Ta se firma bavi računalima i radi se povremeno baš što meni paše.

Jel ima netko iskustva sa Hitnom PC službom i kako je tamo raditi?

Pogledao sam njihovu stranicu i poprilično sam se neugodno iznenadio istom jer izgleda kao da ju je radio amater, ali to je moje subjektivno mišljenje.

Poslao sam molbu za posao i ponudili su mi 10 pitanja za anketu i moram njihovu stranicu lajkati na facebooku i pozvat će me.

Iskustva s?

bla bla

3 0 hvala 0
17 godina
16 godina
odjavljen
Re: Hitna PC služba, novi posao, prilika

Nemoj.

Mogao bi se jaaako neugodno iznenaditi. Evo pa čitaj. Svaki post.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
14 godina

iako su mi oni vise slicni ovome:

ali sto da ne pokusas,ako nemas posla!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Već sam poslao mail. Ne može biti gore od neprofesionalizma kod moj posla preko ljeta koji sam radio i trebao sam iči za stalno. Voditeljica od 26. godina mi zadnji dan sjela u krilo, koja bolest...

I ponudili mi ugovor za stalno. Mislim dugo sam razmišljao prihvatiti ponudu ili odbiti, novac je dobar, ali neprofesionalizam mi dosta smeta.

bla bla
17 godina
neaktivan
NFSTheRun2013 kaže...

Voditeljica od 26. godina mi zadnji dan sjela u krilo, koja bolest...

Ugovor za stalno + voditeljica {#}

13 godina
neaktivan

Sve to zvući lijepo, ali jesi razmislio što će biti kad ona bude starija? I ako to opet napravi?

Sad imam 19 godina i ne smeta mi, ali ona mi je ipak bila voditeljica i htio bi neki profesionalniji odnos.

bla bla
13 godina
neaktivan

Ako me pozovu u Hitnu PC službu neću ići raditi, pa ovo je zahebancija, a ne služba... LOL

Ne kužim kako on ima poslove pa tko ga zove??

bla bla

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sljedeći puta ti njoj sjedni u krilo. Jel bar bila dobra?

14 godina
........NFSTheRun2013 kaže...

Sve to zvući lijepo, ali jesi razmislio što će biti kad ona bude starija? I ako to opet napravi?

Sad imam 19 godina i ne smeta mi, ali ona mi je ipak bila voditeljica i htio bi neki profesionalniji odnos.

cek,cek,cek......ona ima 26 godina-ti 19 i sjela ti u krilo?Ne kontam,htijeo bi profesonalniji odnos??

Stari moj ako ona ima 26 god,ona je itekako profesionalna!

DE PUKNI TO NE BUDI LUD!

14 godina
neaktivan
NFSTheRun2013 kaže...

Pročitao sam na jednom sajtu za zapošljavanje oglas koji mi izgleda podosta zanimljiv. Tu se radi o jednoj firmi. Ta se firma bavi računalima i radi se povremeno baš što meni paše.

Jel ima netko iskustva sa Hitnom PC službom i kako je tamo raditi?

Pogledao sam njihovu stranicu i poprilično sam se neugodno iznenadio istom jer izgleda kao da ju je radio amater, ali to je moje subjektivno mišljenje.

Poslao sam molbu za posao i ponudili su mi 10 pitanja za anketu i moram njihovu stranicu lajkati na facebooku i pozvat će me.

Iskustva s?

A znaci u tome je caka (likeovi na facebooku). Inace oglas im stoji vec dobrih pola godine, mozda i duze. Jos sam se pitao koja im to fora, ali stvar je u tome - mora se lajkat face stranica. Jos jedna mudrolija iz tvornice hitne sluzbe :)

13 godina

Radni kolega će ti biti Đuka. :D

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nemoj ni pomišljati o tome poslu! Lik se pravi da zna sve, a zapravo nezna ništa!  Samo pogledaj klipove na jubitu hahaha

12 godina
neaktivan

ovo je jedna od daleko najboljih tema na bugu samo šteta šta je davno zaključana lol ali je tu bilo smijanja i sprdnje to sam malo gdje doživio da mi je tema bila baš špica {#}

a ti sa 19. godina sinek odi bubni tu voditeljicu to ti je moj prijedlog

12 godina
neaktivan

Moraš njihovu stranicu lajkat na fejsu da te pozovu na razgovor?  Pa to ti SVE govori :p

14 godina
protjeran
NFSTheRun2013 kaže...

prika moj, odi ti u profesionalnu firmu koja ne isplaćuje redovito plaće ili očekuje od tebe da ostaješ duže i sl, pa buš onda plakal za tom sexy voditeljicom...

to što ti je sjela u krilo ne mora značit ništa, jednostavno joj se sviđaš i ako je ta firma OK i redovna plaća, ne vidim razlog zašto si ju odbio, možda si se uplašio uspješne i sexy voditeljice jer si neiskusan.

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
12 godina
neaktivan

Prvo zbariš voditeljicu, a posao......nađi drugi. Bili htio da ti šef bude lik koji ima takozvanog 20 godišnjeg iskustva koji govori ako imaš linux nemožeš na internet. Lik se osramotio pred cijelom hrvatskom i ti bi da takav lik tebi bude šef? ma daj stari odhebi to.

15 godina

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
17 godina
NFSTheRun2013 kaže...

. Voditeljica od 26. godina mi zadnji dan sjela u krilo, koja bolest...

I ponudili mi ugovor za stalno. 

Ime firma i adresa, molim te {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
neaktivan

-> https://www.youtube.com/user/pavel1701

10 000 pregleda, 0 subscribera

15 godina
neaktivan

"...ne znamo ni kak' se zove ni gdje se nalazi..." {#}

Ah, što reći... Ali kažu da je svaka reklama dobra reklama, ne? {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo,evo,evo....gdje sam sad     hahahahaha

Lik je vratio izgubljeni folder od drivera putem nekog programa recimo Recuva i to je to. I zato je napravio video^^ teško mu bilo sa neta skinuti drugi :p

još jedan:

Kompjuter se neda upaliti, gumb je pobjegao unutra i nema ga za kupiti, ali mi ćemo taj gumb prespojiti na neki drugi prekidač i sve će biti uredu. Vjerjatno će opet dalje raditi....  wtf?!?!

moram još jedan:

edit:  evo još jedan linux^^

edit: ovo je zadnji nemogu više hahaha  (kaže da se prodajom 1 kompjutera može zaraditi par tisuča kuna^^)

edit: nemogu više majke mi, stavio orginalne windowse i pokazuje orginal key^^

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 14:47 (Ajze).
16 godina
neaktivan

nije mi jasno zake ko napaljeni orangutani skačete na Pavela, pustite čovjeka nek živi i radi kako misli da je najbolje.........ionako nije konkurencija niti malom od tetke niti nekom pravom adminu

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kakve veze Admin ima sa serviserom koji priča gluposti?

15 godina
neaktivan
cekpi kaže...

nije mi jasno zake ko napaljeni orangutani skačete na Pavela, pustite čovjeka nek živi i radi kako misli da je najbolje.........ionako nije konkurencija niti malom od tetke niti nekom pravom adminu

Ma znaš u čemu je problem? Uvijek kad ga čitam / slušam imam veliku dvojbu da li da se smijem ili da plačem. I onda uvijek to završi negdje između, nešto ovakvo ›››{#}

Čovjek izvlači ono najbolje i najgore iz mene istovremeno, to mu svakako priznajem. {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
Ajze kaže...

Kakve veze Admin ima sa serviserom koji priča gluposti?

nekoć davno (makar bi se i sad dalo pronaći)  na njegovim stranicama je bio opis nekoliko vrsta ljudi koji se bave sa popravcima računala (među njima i mali od tetke i admin i još nekolicina) a što se tiče pričanja gluposti, home pc usera ne zanima može li linux na net ili ne, njemu je ipak najbitnije da njegov komp može na net.....

@vlad0

je mu se divim iz jednog jedinog razloga, to što svaki put uspjeva kulturno i na fin način diskutirat iako ga dvadesetak prištavaca kroz skoro dvadesetak stranica vrijeđa i pljuje

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
14 godina
vlad0 kaže...
cekpi kaže...

Ma znaš u čemu je problem? Uvijek kad ga čitam / slušam imam veliku dvojbu da li da se smijem ili da plačem. I onda uvijek to završi negdje između, nešto ovakvo ›››{#}

Čovjek izvlači ono najbolje i najgore iz mene istovremeno, to mu svakako priznajem. {#}

Neznam kak drugi misle, ali po ovom što sam sad vidio na youtube-u (a bolje da nisam) ovaj nije baš dosta pečen! {#}

13 godina
neaktivan

E da sam stariji i da imam vremena, išao bih raditi samo zbog Đuge {#}

Stručnjak za paranormalne pojave
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Svaka čast čovjeku što ima firmu i pokušava živjeti na ovaj način, ali hebote irud on nema pojma o čemu priča! On može imati tim najboljih servisera kad on kao vlasnik tvrtke ima muda izaći na televiziju i pričati onakve gluposti tj, sramotiti se pred cijelom nacijom. Vidi mu jubita svi ga ismijavaju..... dođe lik sa CCleanerom i priča kako je očisti komp od ovoga i onoga, i sada čovjek koji nezna na komp misli da je lik genijalac, da genijalac ali ne u onom smislu...

13 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
NFSTheRun2013 kaže...

Voditeljica od 26. godina mi zadnji dan sjela u krilo, koja bolest...

Ugovor za stalno + voditeljica {#}

Sad mi je žao što je nisam opalio kad sam imao priliku.

bla bla
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice