Procijena računala zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.651
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
protjeran
Procijena računala

Poštovani forumaši!

Ovim putem vas molim da mi kažete i pomognete.Oko procijene računala koje imam.

Razlog je kupovina novoga i riješavanje staroga računala

Kučište Gamersko Azza (Model ne znam jer nemam kutiju vise od njega al ne pise mi nigdje koji je model 

Matična Ploča : Naziv matične pločeAsus M4A79T Deluxe

Procesor : ProcesorHexaCore AMD Phenom II X6 Black Edition 1100T, 3700 MHz (18.5 x 200)

Memorija : 4 Puta po : Apacer Tech. 78.BAGDE.9K10C4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM  

Grafička kartica : Opis uređajaGeForce GTX 570 Grafička kartica mislim da JE 4 ILI 8 GIGABAJTA ALI NISAM SIGURAN  ALI OVO JE JOŠ OD NJE (Frekvencija1620 MHz,Max Threads Per Block1024,Max Registers Per Block32768,Direct3D: NVIDIA GeForce GTX 570)

Hard disk : Tvrdi diskWDC WD10 JPVX-22JC3T0  (931 GB, )

Hard disk : Tvrdi diskKINGSTON SA400S37240G ATA Device  (223 GB, IDE)

Optički uređaj : Optički uređajHL-DT-ST BD-RE  BH10LS30 ATA Device  (10x/2x/10x BD-RE)

Napajanje LC-POWER LC6650GP3 V2.3 GP3 Series, 650 W, 140 mm fan, 80+ Silver

Monitori : Philips 2 x 

Vidljiva dijagonala53 cm x 30 cm (24.0")

Vidljiva dijagonala51 cm x 29 cm (23.1")

Kamera Logitech hd 1080p USB uređajHD Pro Webcam C920

Čitač Kartica 

Potenciometar za temperaturu i sve ostale fukcije na njemu

2 godine
protjeran
Procijena računala

Ovo mi je vrlo hitno pa ako ima itko da mi pomogne oko procijene

15 godina
neaktivan
Procijena računala

To je toliko staro, toliko generacija staro, računalo da vjerujem da doslovno nitko nema ideju dali uopće to vrijedi išta osim možda nekome za internet i office.

Pošto ovdje teško se dobije procjena i za , tipa, Intel I3 8100 kantu , tvoja je skoro desetljeće starija, možda ako ti treba pohrana da si to ostaviš , ali možda ćeš prije dobiti neki rezultat ako pogledaš  sam na njuškalu nego ovdje.

Ne vrijeđam tvoj komp ali u opis staviti "gamersko kućište" kaže nam dosta da nisi baš u toku.

Driveri za tu grafu više ne postoje osim nekih generičkih.

Procesor ...

I ostalo je jako staro, ako ti netko nudi bilo kakve novce , možda da uzmeš , jer realnost je da to ne vrijedi skoro ništa, možda nekoliko desetaka KUNA po komponenti, plus nešto više za monitore, ali ne puno.

Lp

2 godine
protjeran
Re: Procijena računala
Kolega zahvaljujem ti se od srca. Ja se ne razumijem puno pa skoro nista u to. Ali kada sam kupio noavedeno računalo puno novaca sam dao. Jer sam ga uzeo novoga kao i monitore. Zahvaljujem se na mišljenju i svakako mi puno znači svačije mišljenje. Jer sam laik za Za informatičku opremu
14 godina
zekh kaže...
Ali kada sam kupio noavedeno računalo puno novaca sam dao.

Eh da bar to ima neku težinu kad prodaješ... ali eto... nema

2 godine
protjeran
Gledaj ja sam svjestan svega toga al mislim da mogu nesto i dobiti.. Ma koliko to god bilo
4 godine
Procijena računala

Ovako preko foruma teško..

Najbolje da netko (kome treba) dođe k tebi sve to pogledati, pa procijeniti stanje komponenti...

Onda ćeš se opet naći u problemu jer će rijetko tko kupiti komplet..

Pojedinačne komponente vjerojatno hoće, ali ih je ovako online teško procjeniti jer su stare.

合氣道 Konačni cilj svih živih bića je neprestana potraga za srećom. Znanstveno dokazano na miševima.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.3.2023 14:21 (Zaporožac).
2 godine
protjeran
Zaporožac kaže...

Ovako preko foruma teško..

Najbolje da netko (kome treba) dođe k tebi sve to pogledati, pa procijeniti stanje komponenti...

Onda ćeš se opet naći u problemu jer će rijetko tko kupiti komplet..

Pojedinačne komponente vjerojatno hoće, ali ih je ovako online teško procjeniti jer su stare.

Nadam se da ima neki forumaš iz Osijeka da bi htio doći osobno do mene u Retfalu. Da mi procijeni ovo Računalo. Ja ga počastim za tu uslugu. Hvala 

14 godina
Procijena računala

Pokloni nekom klincu koji se zanima za informatiku ili starijoj osobi da ima za surfanje.

Prodat to nećeš, to je skoro pa e-otpad.

11 godina
protjeran
Procijena računala

Za cam neznam no monitori oba 350kn

Kućište komplet 550kn max za iste novce se uzme daleko jača konfa gotovo...

Stavi sve skupa za 130eura i misli pozitivno mozda i prodaš.

Ne treba ti nitko doma dolazit 

Koliko god da ti procijeni jefino prevarom možeš doći do više novca 

Bero
2 godine
protjeran
Pa ne želim ja nikoga varati jednostavno sam se i vama javio jer ste iskusniji od mene ja sam lajk za te stvari
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice