[Prodaja] Asus Maximus VI Formula

poruka: 7
|
čitano: 837
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] PC Asus Maximus VI Formula/4770k

PRODANO

CPU-  Intel Core i7-4770K

MBO-  ASUS MAXIMUS VI FORMULA

RAM-  16G GB G SKILL F3 2400 MHZ

GPU-  GIGABYTE GTX 1060 G1 Gaming 6 Gb

Corsair H100i vodeno hladjenje

Napajanje modularno FSP Hyper M 700w

SSD Crucial BX 500

HDD WD 500gb

Kuciste Thermaltake  bocni prozor, USB 3, Arctic, Enermax ventilatori  veliko I tesko ko sotona

Monitor Samsung LS24D590 PLX  1920*1080

Sluzilo mene godinama. Vjerovatno bi se dalo iskopati kutije od vecine. Veliko i tesko.. primopredaja Rijeka i okolica ako je moguce. Cijena 150 Eura.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2025 22:38 (Žuža).
15 godina
Re: [Prodaja] Asus Maximus VI Formula

Pozdrav kolega. Evo čisto sugestija da javiš moderatorima da ti korigiraju naslov teme. Po naslovu izgleda kao da prodaješ samo matičnu ploču. Pa ako netko ne klikne baš na oglas ili ne primijeti da je u podforumu "prodaja računala" niti neće znati da prodaješ cijeli PC.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

Mislim da to može i sam promjeniti, ili se varam??

15 godina
E ne znam bome. Nekako mi je ostalo u sjećanju da se ne može. To jest, možda i možeš, ali se ispravi samo unutar teme. A ovaj naslov koji vidiš na početnoj stranici ostane taj s kojim si i pokrenuo temu. Neka izmijeni pa nam javi :).
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
2 godine
[Prodaja] Asus Maximus VI Formula

Koja zvijer, to je konfa iz zlatnog doba računala, ne ovo danas RTX blabla AI upscaling frame generation.
Da sam bliže već bi jučer bio kod tebe, misliš da bi išao komp na paletu i kamionom do Bjelovara? xD

15 godina

Upravo tako izmjeni samo unutar teme.

2 mjeseca

Baš, ova matična mi je uvijek bila san, samo je koštala više od mog kompjutera tad haha. Samo treba staviti umjesto 1060 neki GTX TITAN ili TITAN X to baš odgovara tom vremenu savršeno. Pola života sam proveo sa OC-anim i5 3570K na 4.4 ghz i GTX 770 i baš mi je bilo nostalgično ovo vidjeti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice