[Prodaja] AMD konfiguracija

poruka: 10
|
čitano: 819
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] AMD konfa bez monitira i periferije

Prodaje se moja mažena kutija jer me žulja AM5 konfa.  Prodaje se samo u kompletu. Računalo kupljeno i sastavljeno 2022 godine. Ako neko želi imam i sve kutije :), one su gratis :).

Grafička kartica GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC R2 LHR, 8GB GDDR6

MSI MAG B550 TOMAHAWK

DDR4 16GB (2x8) Kingston 3600MHz Fury BEAST C17, KF436C17BBK2/16

Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO Edition Red, ACFRE00060A

Napajanje Seasonic Focus GX 850W 80+Gold Modular, FOCUS-GX-850

Lian Li Lancool II Mesh RGB

Kingston 1TB NVMe PCIe Gen 3.0 x4 M.2 2280 SSD

Ryzen 5 5600X

Cijena fiksno 700 Eura.

Na pitanja dal može jeftinije ili po komponentama ne odgovaram. Prodajem 3-4 dana dok ne kupim novu konfu, a ako se ne proda neka stoji doma kao rezervni.

20 mjeseci

Stajati će ti doma kao rezervni 

14 godina
Re: [Prodaja] AMD konfiguracija

Neka, a ti kupi takvu konfu za 500 eura ako si frajer. Inače cijena je stavljena nakon što sam tu istu konfiguraciju stavio u topic "Procjena".

17 godina
ajeto007 kaže...

Neka, a ti kupi takvu konfu za 500 eura ako si frajer. Inače cijena je stavljena nakon što sam tu istu konfiguraciju stavio u topic "Procjena".

nikad tu nisu zadovoljni, ja sam svoju debelo ispod cijene prodao jer su procjenili da ne vrijedi, poceli se jendecit pa reko ajde kad spustas cijenu kupi po toj cijeni, iduci tjedan istu konfiguraciju proda moj kolega za 200 eur više. Al et, nije mi tolko bilo do para nego da se riješim komponenti(to je jos bilo dok nije krenilo ovo sranje)

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
20 mjeseci
ajeto007 kaže...

Ajde ne cmolji. Ja sam takvu prodao na njuškalu za 480 eur, nema tri mjeseca.

Stavi si je na postolje pod staklo i čuvaj je dok ne umreš. Misliš da je nekog briga? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2026 14:11 (zorko).
7 godina

Kolega ispod tvog posta u procjenama je prodao sličnu konfiguraciju za 450€....

Tvoja konfa vrijedi oko 500€

AJ
14 godina
zorko kaže...
ajeto007 kaže...

Ajde ne cmolji. Ja sam takvu prodao na njuškalu za 480 eur, nema tri mjeseca.

Stavi si je na postolje pod staklo i čuvaj je dok ne umreš. Misliš da je nekog briga? 

Ne cmoljim buraz, a ti ne slini. Konfa je bila 2 dana pod procjene pa što nisi se tamo javio. Ak si takvu prodao na njušci za 480 eura ja ti sad javno nudim 1000 eura pa ti dokaži. Iako , iskreno zabole me tvoje mišljenje nekog tko je 20 mjeseci na forumu. Vjerojatno ti mater još pelene mijenja.

14 godina
jureško kaže...

Kolega ispod tvog posta u procjenama je prodao sličnu konfiguraciju za 450€....

Tvoja konfa vrijedi oko 500€

Pogledaj malo bolje konfe. Moje napajanje full modularno, garancija 10 godina, novo 150 eura, njegovo novo 50 eura. Njegova matična 66 eura, moka 176 eura. Da ne nabrajam dalje. Normalno da sve to gubi vremenom cijenu, ali ako si platio fičeka 2000 eura i golfa 10000 eura , nakon 10 godina ne mogu se prodavati po istoj cijeni. Ili je u pitanju neka nova ekonomija.

12 godina

evo ako ti treba nesto za am5 konfu a dao bi ovo pod racunu javi se...imam cak i ddr5 rama :)

14 godina
timidash kaže...

evo ako ti treba nesto za am5 konfu a dao bi ovo pod racunu javi se...imam cak i ddr5 rama :)

Poslao pp , pa možda što iskemijamo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice