[Prodaja] Iphone 11 64GB - Crni zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 847
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
[Prodaja] Iphone 11 64GB - Crni

Pozdrav,

Prodajem IPhone 11 64gb crne boje. Kupljen je u Sancta Domenici 2020. godine, u dobrom je stanju. Mobitel je koristila cura, te joj zbog prelaska na novi više nije potreban. IPhone ima 2 mane, staklo zadnje kamere je puklo, te je potrebna zamjena, kamera normalno slika i sprema slike, ali vidi se puknuće, na doljnjoj 0.5x kameri sve izgleda normalno. Mobitel ima promjenjenu bateriju prije 2 mjeseca i od tada ne radi FaceID i zdravlje baterije se ne prikazuje, servis je tvrdio da su stavili originalnu bateriju, ali da nije programirana.

Iphone je u vizalno dobrome stanju, ima sitna oštećenja po rubovima i malo oštećenje na lijevom dnu ekrana, mobitel je potpuno funkcionalan, updatean na IOS 16.3. Kako sam gledao po internetu kamera se može popraviti, odnosno zamjeniti staklo kamere za nekakvih 30-40eur, a FaceID je po mojoj pretpostavci software zaključao.

Cijena: 220eur.

Nisam ga nosio nikome na servis jer ja imam svoj Xiaomi koji sam uzeo tu na forumu prije par mjeseci, ona ima 13 mini, ovaj mobitel nam ne treba trenutno, a vjerujem da će nekome koristiti.

Dolazi sa kutijom, računom i maskicom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2023 17:04 (MasterNerdx).
12 godina
[Prodaja] Iphone 11 64GB - Crni

Prodano.

Lock.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice