[Prodaja] Zotac RTX 3070 / FSP HyperK 700W

poruka: 8
|
čitano: 1.642
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Prodajem

- grafičku Zotac Twin Edge RTX 3070 kupljena u Instaru 03.02.2021., sa kutijom i računom. garancija istekla. ispravna, očišćena i promijenjena pasta, proba moguća- primopredaja zg ili šaljem na trošak kupca gls/tisak paketomat

- cijena 300 eura fix

- napajanje FSP HyperK 700W kupljeno u IQ Centru, garancija do 25.08.2026. godine. ima 85+ certifikat, plaćeno tadašnjih 513 kuna/68 eura. primopredaja zg ili šaljem na trošak kupca gls/tisak paketomat

50 eura fix

mogu dostaviti unutar grada Zagreba. Za dodatna pitanja/slike/videe može kontakt na 097 707 4709.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2024 12:26 (lollik91).
4 godine
protjeran

trebao si nakon kupnje graficku odmah registrirati na zotac stranicama pa bi imao garanciju do 03.02.2026.

16 godina
Re: [Prodaja] Zotac RTX 3070 / FSP HyperK 700W

Ja nisam prvi vlasnik. 

16 godina

Ljudi šta se tako zamarate sa garancijama? Ako ti je bitna kupiš novo. Uokviriš račun i garanciju i srce ti je na mjestu. Ja ne znam kad mi je neka komponenta otišla u zadnjih 15 godina. Promijenio sam hrpu komponenata (skoro sve rabljeno) i nikad mi ništa nije otišlo. Ako komponenta radi 2 dana bez problema na velikom opterećenju (tu mislim na grafu) onda će vrlo vjerovatno raditi sljedećih 2-3 godine (99% slučajeva). I dalje ne kužim tu spiku oko garancije. Grafa je izašla prije 4-5 godina i radit će još toliko 

10 godina
Džekson kaže...

Ljudi šta se tako zamarate sa garancijama? Ako ti je bitna kupiš novo. Uokviriš račun i garanciju i srce ti je na mjestu. Ja ne znam kad mi je neka komponenta otišla u zadnjih 15 godina. Promijenio sam hrpu komponenata (skoro sve rabljeno) i nikad mi ništa nije otišlo. Ako komponenta radi 2 dana bez problema na velikom opterećenju (tu mislim na grafu) onda će vrlo vjerovatno raditi sljedećih 2-3 godine (99% slučajeva). I dalje ne kužim tu spiku oko garancije. Grafa je izašla prije 4-5 godina i radit će još toliko 

Većina se ne zamara, ali postoje pojedinci koji se moraju javiti na svaki oglas i napisati koju "pametnu".

Free bump.

4 godine
protjeran

sta ima lose u napisati nesto pametno?

4 godine
Petar hw kaže...

sta ima lose u napisati nesto pametno?

To je dvosmisleno bilo, ej

合氣道
16 godina

Rezervirano za sad

Prodano. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2024 12:49 (lollik91).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice