Prodajem navedeni disk sa računom, garancijom i original ambalažom.
Disk je kupljeni u trgovini eKupi 22.05.2017. i ima garanciju od 3 godine od kupnje.
Primopredaja Vž, Čk i okolica ili šaljem na Vaš trošak.
Bez zamjene.
999kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://www.protis.hr/products/details/crucial-mx500-500gb-ssd-25-7mm-with-95mm-adapter-sata-6-gbits-readwrite-560-mbs--510-mbs-random-readwrite-iops-95k90k-ct500mx500ssd1/128051?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Znam da ti imaš M2 model, ali tako nešto je neisplativo pored ovakvoga modela, pa makar bio i SATA,
a da ne govorim da se u tvome slučaju ne radi o NVMe modelu.
https://www.protis.hr/products/details/crucial-mx500-500gb-ssd-25-7mm-with-95mm-adapter-sata-6-gbits-readwrite-560-mbs--510-mbs-random-readwrite-iops-95k90k-ct500mx500ssd1/128051?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Znam da ti imaš M2 model, ali tako nešto je neisplativo pored ovakvoga modela, pa makar bio i SATA,
a da ne govorim da se u tvome slučaju ne radi o NVMe modelu.
Covjek je ipak kupio novi samsung 960 evo za 1100 kn pa ocekuje da i ovaj proda za tu cijenu da nije u gubitku...
I naravno da si u pravu, preoptimisticno od njega, ali svakome njegovo pa tako i njemu na dusu...
Prodajem navedeni disk sa računom, garancijom i original ambalažom.
Disk je kupljeni u trgovini eKupi 22.05.2017. i ima garanciju od 3 godine od kupnje.
Primopredaja Vž, Čk i okolica ili šaljem na Vaš trošak.
Bez zamjene.
999kn
lol pa novi je u ducanu za 100kn vise? jos da on plati postarinu, a jesi neki
lp
Hvala dušebrižnicima na brizi, znam da vas je jako pogodilo kaj sam upecao Samsunga za 1140kn, zavist je opaka stvar.
Nigdje ne piše da je cijena fiksna, a novi je u dućanu najjeftiniji 1185kn.. nije baš fer gledati cijene od 2,5" SSD-a.
Ajme, ukažeš na nešto i u pravu si i odmah si bezdušnik, kao da mi ostali nismo mogli uzeti to što si ti uzeo
da smo htjeli, osobno nikada ne bih uzeo Samsung Evo M2 SSD jer ima kratku garanciju i slovi kao dosta nepouzdan,
a ja nemam vremena svako malo otvarati svoje skupo računalo radi gluposti, kad za to vrijeme mogu otvarati nečije drugo.
ps. SSD ti je toliko zastupljen da ga ima samo par trgovina.
Copy - paste:
"Samo da podjelim jedno lose iskustvo sa Samsung 960 EVO 250GB. Kupio ga prije 2 mj i prije dva dana prestao raditi sam od sebe."
Ja kad budem imao neku koristi od M2 NVMe SSDa, neću gledati ništa osim PRO modela, košta više, ali barem radi.
Meni ni na kraj pameti nije bilo potrebno mijenjati ssd.
U svakodnevnom radu se stvarno ne vidi nikakav napredak.
Bila je predobra cijena da bih propustio, a vjerovao sam da ionak neće ništ od toga biti.
Ali bio sam u krivu, kupnja je prošla..
Evo disk je prodan preko pcexpert foruma za 900kn.
Može lock.