Prodajem kompletan PC bez hard diskova s ovim komponentama:
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600, Quad Core, 2.4 GHz (nikad overclockan, zna potegnut do 95 C pod opterećenjem, no možda je problem što PC ne držim na hladnijem mjestu)
Cooler: Arctic Freezer 13 PRO, 120 mm (prije pola godine pukao dio na plastičnom ležištu od coolera, no popravio sa super ljepilom)
MBO: Gigabyte GA-EP43-S3L, LGA 775, DDR2, PCI-E x16 2.0 (u potpunosti ispravna, svi portovi i utori rade normalno)
RAM: 2x2 GB ADATA + 2x2 GB Kingston (ukupno 8 GB, obje memorije DDR2 na 800 MHz, rade ispravno)
Extra: PCI-E LAN kartica (ne znam je li radi jer sam inače koristio LAN port na matičnoj) + 3.5" na 2.5" adapter za SSD
PSU: SilverStone Strider 500W (napajanje je staro 4 godine)
Case: MIDI Tower kućište (u kućištu se nalazi i neispravan CD-ROM čitač kojeg sam davno ugradio kako bih zatvorio rupu s prednje strane kućišta)
Za sve navedene komponente tražim 100 kn.
Uz PC po želji dodatno prodajem i XFX R7 240 2GB grafičku koja do 27.2.2020. ima garanciju u Linksu.
Za grafičku odvojeno tražim 150 kn.
Tko želi kupiti sve navedno, cijena je 200 kn.
U obzir dolaze i zamjene za microSD kartice, bežični XBOX gamepad, vanjski hard disk, vanjski USB DVD čitač, neke bolje PC slušalice, digitalni fotoaparat ili nešto slično.
Za sve pregovore o cijeni, doplatama, zamjenama i sl. molim poslati PM.
PC me cijelo vrijeme dobro služio. I dalje radi. Ne treba očekivati od njega nešto posebno. OK za neki HTPC u vikendici, kućni NAS server ili Linux PC. U svakom slučaju ima više snage nego Raspberry Pi. Vrti Windows 10 bez problema. Nisam imao nijedan BSOD od kad sam prešao s Windows 7.
Obavezno aktivirati AHCI mod u postavkama matične ploče ako će se u njega ugrađivati SSD.
PRODANO.