[Prodaja] Gtx1060, r7 370, rx460 zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.247
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
[Prodaja] Grafičke kartice

Možda bude malo duži post pa ne zamjerite. Uglavnom, sve 3 kartice su još u kućištima. Slike postavljam kad budu spremne za prodaju. Od ove 3, dvije uskoro idu na bubanj (kad se ukažu zamjene za njih). Gtx sigurno, a rx/r7 za koju bude veća potražnja.

Asus Gtx 1060 Dual OC (3gb) - kupljena 12.6.2018. (posjedujem original ambalažu i račun/garanciju) - zamijenila je u PC-u rx 460 i odrađuje posao besprijekorno. Tiha i hladna, ne primjeti se da je unutra. O kakvim se performansama u igrama radi, slobodno pogledajte na YouTube. 
Ne bi se prodavala da uskoro ne dolazi 1070ti u kućište. Rješavam se Playstationa koji ne koristim i odlučio sam se na upgrade grafičke pošto su već naručeni novi cpu,matična i rami.
Cijena:750 kn 700 kn

Sapphire Nitro RX 460 (2gb) - kupljena 4.10.2016. (FuturaIT je složila komponente u kućište kad su kupljene i poslala ambalaže svih komponenata u jednoj velikoj kutiji, al ne mogu je nać već danima. Garancija istekla prije 10-ak dana. Grafička korištena prije nego je zamjenjena gtx-icom. Vjerojatno najhladnija i najtiša koju sam imao u PC-u. Zadnjih godinu dana je u bratovom PC-u, kaže i on da je nikad nije vidio preko 50°C. Nije to neki high end, što ćete zaključit i po cijeni, ali bez obzira - 120 fps lock u igrama poput Rocket League, Fortnite, Overwatch... Da se na njoj zagejmat, pa čak i streamat preko radeon čipa bez gubitka performansi. Govorim iz iskustva, ipak mi je 2god bila u kućištu. Ta serija ujedno podržava i FreeSync ako nekomu išta znači. Prodaje se jer brat prelazi na novi Radeon 5700xt.
Cijena: 350 kn

MSI R7 370 GAMING (2gb) - kupljena 10.11.2016. (posjedujem original ambalažu. Garancija traje još mjesec dana) - sličan rang kao i RXica poviše. Nisam je nikad koristio pa neću podrobnije ali možete sami proguglat, prostudirat, usporedit.. Ipak je MSI firma koja glasi kao najbolja što se cooling systema tiče (!?). Grafa po performansama možda i malo jača od gore spomenute RXice. Trenutno je u 3. kompu, a prodaje se u slučaju da interes za RX ne bude velik. Jednu od ove dvije ostavljam sebi.
Cijena: 400 kn

Dakle, nikad nikakva rudarenja, overclockanja, zajebancije.. Sve grafe se ponašaju kao i dan kad su došle iz dućana. Cijene su fiksne i mislim da su skroz fer. Ako se neko ne slaže, slobodno izrecite svoje mišljenje, ne sumnjam da će bit takvih forumaša. 
Zamjene isključene, osim ako nije nešto što ne smijem propustiti. 
Trenutno nijedna nije dostupna, no 5700xt bi trebala doći kroz dan dva, tako da će RX i R7 već biti na bubnju. Preferiram primopredaju, okolica Splita, ako je moguće.

Sniženje 100 kn na ukupnu cifru ako se odlučite za bundle. 

Pozdrav.

PRODANO. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2019 14:48 (birra).
9 godina
[Prodaja] Gtx1060, r7 370, rx460

bump

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.10.2019 19:44 (birra).
15 godina
Re: [Prodaja] Grafičke kartice

Pozz, mene zanima gtx 1060 grafička pa ako nije prodana javi mi se na pm da se dog oko narudžbe lp

9 godina

R7 370 je naručena i ide u ruke kolegi forumašu. RX 460 ostavljam sebi jer je, kako je već rečeno, na prodaju bila samo jedna od ove dvije grafičke.

Kolega crosshair u međuvremenu našao nešto bliže za kupnju i primopredaju, tako da je GTX 1060 još uvijek dostupna. Cijena: 700 kn

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2019 21:26 (birra).
9 godina

*bump*

Par slika i screenshotova:

9 godina

Hvala kolegi freeman što mi je vjerovao sa naknadnim slanjem r7 370 grafičke i nadam se da će ga služiti još dugo. Paket je trebao stići danas do 15:00, al nije mi javio jel sve prošlo u redu. 

Što se tiče GTX 1060, maknuta je iz prodaje jer je naručena od strane momka s njuškala. Pošto ćemo transakciju obavljat tek za 10-ak dana, ostavit ću temu otključanu u slučaju da se nešto izjalovi pa grafička bude vraćena u prodaju. Vi se svakako možete javiti kroz privatne poruke, pa ako otpadne ovaj tip, mogu rezervirat za nekoga s foruma. 

Lp.

16 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Gtx1060, r7 370, rx460
birra kaže...

Hvala kolegi freeman što mi je vjerovao sa naknadnim slanjem r7 370 grafičke i nadam se da će ga služiti još dugo. Paket je trebao stići danas do 15:00, al nije mi javio jel sve prošlo u redu. 

Što se tiče GTX 1060, maknuta je iz prodaje jer je naručena od strane momka s njuškala. Pošto ćemo transakciju obavljat tek za 10-ak dana, ostavit ću temu otključanu u slučaju da se nešto izjalovi pa grafička bude vraćena u prodaju. Vi se svakako možete javiti kroz privatne poruke, pa ako otpadne ovaj tip, mogu rezervirat za nekoga s foruma. 

Lp.

Graficka danas stigla. Koliko vidim sve je u redu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice