Prodajem grafu ima garanciju jos 11 miseci ali nema kutiju dosla je u gotovoj konfi cijena 3300 ili zamjena za 2080 ili 5700xt ili radeon vii
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako baš nekome zatreba kutija za reklamaciju, dobiti će od moje strixice 
2999 fixno
Moze zamjena za 2080 2080s ili 2080ti do 4000kn doplate
Pozdrav, zainteresiran sam za kupnju ove graficke.Mozemo li se čuti nekim drugim načinom.
Ako baš nekome zatreba kutija za reklamaciju, dobiti će od moje strixice 
Ako ce trebat reklamirat morat ce i rezervni saraf sa naljepnicom sredit ili samo naljepnicu jer mogu i zbog nje zahebavat posto vidim da je nema...
Ako ce trebat reklamirat morat ce i rezervni saraf sa naljepnicom sredit ili samo naljepnicu jer mogu i zbog nje zahebavat posto vidim da je nema...
Nemam pak šaraf s naljepnicom 
Moja je kupljena bez garancije, već 2 i pol godine radi bez problema (6.10.2017), minimalno jednom godišnje rastavljena i očišćena. Pogoni sada dva PG279Q monitora i TV, a temperature rijetko dostižu visoke razine jer ne igramo baš AAA naslove, većinom LoL (ja), Minecraft i Apex (mlađi buraz), a i agresivnije sam stavio krivulju ventilatora. Nešto sam kontao da kupim još jednu strixicu, ali sam odustao jer ništa značajno ne dobivam s dvije kartice.
Augi jel ta grafa prodana ili se ne prodaje vise ? Luka777 te vec par puta pitao i nikad nista, i na kraju kaze da ipak ne prodajes grafu ?
Odusta
Augi jel ta grafa prodana ili se ne prodaje vise ? Luka777 te vec par puta pitao i nikad nista, i na kraju kaze da ipak ne prodajes grafu ?
Augija je pogodio virus i više sam ne zna jel prodaje ili ne. Ne znam čemu oglas ako se ne prodaje. 
Odustao je danas, ali kad prođe temperatura opet kreće u akciju 
augi80 kaže...
Moze zamjena za rtx ili 570.
Danas je 36,5. Dobro je.
Kak si znao 
3000kn ili zamjena za 2070 2080
Prodano