[Prodaja] Gainward RTX 3070 Phoenix GS

poruka: 1
|
čitano: 509
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
[Prodaja] Gainward RTX 3070 Phoenix GS

Došao je i taj dan, da prodajem svoju vjernu Gainward RTX 3070 Phoenix GS. Upravo sam kupio i ugradio Gainward RTX 5070 Phyton III. Ovo mi je četvrta Gainwardica po redu, dosad nisam imao nikakvih problema s njima.

Uglavnom, imam je oko 5 godina, ali kartica radi potpuno uredno. Nisam na njoj igrao ni blizu onoliko sati koliko bi volio, imam troje male djece i dobro je kad uhvatim 2 sata za igru. Ne pamtim kada sam igrao neku sesiju od 5-6 sati. Igrao sam na njoj i Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption 2, sad novi Crimson Desert, i razne zahtjevne naslove, sve ih vrti super. Igrao sam uvijek na 1440p rezi. Nisam ju klokao, nego sam je zapravo najčešće undervoltao.

Imam i njezinu original kutiju, te stavljam fotke od grafe, te screenshotove od 3dmark testova koje sam napravio jučer - Stress test (99.2%), Steel Nomad (3152) i Speed way (3563)

Cijena: 250 eura

Ako je moguće najradije bi da kupoprodaju obavimo uživo (Osijek i Vukovar), ali ako treba mogu i poslati dostavnom službom, te kupac bira način i snosi trošak dostave.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice