Prodajem Dark Base 700 kuciste
Nedostatci:
- led rasvjeta svjetli u samo jednoj boji (zelenoj) - vjerojatno je problem u fan argb hubu koji dolazi s kucistem (ili u kabelu koji se spaja s njim)
- led rasvjeta ne svjetli na prednjem panelu koji se moze maknuti (vec samo na led trakicama koje su fixirane za kuciste) - kontakti od led rasvjete su raz*ebani na tom panelu, vjerojatno bi se dalo popraviti
- umjesto standardna 3, kuciste ima 2 140mm silent wings 3 ventilatora (potpuno su ispravni - spojeni su bili na fan hub koji je dosao sa kucistem, i on radi sto se tice samih ventilatora)
- nemam dodatnu opremu za kuciste (HDD bayeve i mozda 1-2 plasticnih panela unutar kucista)
- nedostaju 2 PCIe limena covera (ali to ionako popuni GPU)
- kuciste ima sitnih ogrebotina na vrhu
- vjerojatno mi neki vijci nedostaju
Sto radi:
- sva 3 USB porta su ispravna
- power/reset gubmi su ispravni
- fan speed gumb je ispravan
- gumb led rasvjete nema efekta - vjerojatno je ispravan ali problem je negdje drugdje
Kuciste je u inverted layoutu (maticna je okrenuta naopacke, tj GPU je iznad CPUa) > i dalje se nadje manual na sluzbenoj stranici pa se lako vrati u default layout
kuciste sam drzao u konfiguraciju sa 3x140mm ventilatora naprijed i 1x140mm nazad (svi su bili spojeni na fan hub kucista)
oba dust filtera su neostecena (jedan pokriva cijelu prednju stranu kucista, drugi cijeli donji dio kucista)
Dark Rock Pro 4:
- oba ventilatora su ispravna
- imam AM4 i Intel mount kit
- cooler je ogreban na djelovima gdje se ventilatori zakace za aluminijski blok (jer je retardiran mehanizam za postavljanje ventilatora tako da nisam mogao izbjeci ostecenje tog djela)
Zg, 40eur za oboje